Tapah­tuma­paik­ka

Popcult Helsinki järjestetään nimensä mukaisesti Helsingissä, tällä kertaa edellisvuosia suuremmissa tiloissa Marina Congress Centerissa. Saamamme kävijäpalautteen perusteella lisätilan hankkiminen oli tarpeen, joten ryhdyimme tuumasta toimeen.

Scandic Marina Congress Center on moderni kongressikeskus Katajanokalla, aivan lähellä Helsingin keskustaa. Kaunis rakennus sijaitsee aivan meren ääressä, ja sen ympärillä on lukuisia mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Uspenskin katedraali. Merellinen ympäristö tarjoaa tyylikkäät puitteet tapahtumalle – täällä kelpaa ottaa myös valokuvia!

Valokuva
Johannes Siipola

Tilaan mahtuu kerralla jopa 2000 henkeä työvoiman, ohjelmanpitäjien ja muiden yhteistyöhenkilöiden lisäksi. Erityisesti puheohjelmasaleihin mahtuu huomattavasti enemmän väkeä kuin aiemmin. Kaikki tilat ovat valoisia ja varustettu modernilla tekniikalla sekä ilmastoinnilla.

Tästä pääset tutustumaan rakennuksen pohjakarttaan.

Marina sijaitsee puolentoista kilometrin päässä Rautatientorilta, ja sen lähelle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Kongressikeskuksen sivuilta löydät lisää tietoa kulkuyhteyksistä.

Kongressikeskuksen yhteydessä sijaitsee Scandic Grand Marina -hotelli, johon on varattu huonekiintiö Popcult Helsingin kävijöille. Katso lisätietoja sivujemme majoitus-osiosta.

Osoite

Scandic Marina Congress Center
Katajanokanlaituri 6
00160 Helsinki

Esteettömyys

Marina Congress Centerin pääsisäänkäynnillä on liukuovet. Pyörätuolilla liikkuvien on käytettävä sivuovea (n. 40 m pääovista oikealle), jolle on ramppi. Sivuovesta sisään pääsee ovikelloa soittamalla, jolloin infosta tullaan avaamaan ovi.

Marinassa on kaksi kerrosta, joiden välillä pääsee kulkemaan kahdella vapaassa käytössä olevalla hissillä. Hissit sijaitsevat heti pääoven vasemmalla puolella, ja ne ovat ensisijaisesti liikuntarajoitteisten käyttöön.

Kummassakin myyntipöytäsalissa sijaitsevassa WC:ssä on oma koppi liikuntarajoitteisille.

Pääohjelmasali Europaean lattiataso on hieman alakerran aulaa alempana, ja sinne laskeudutaan n. 3 porrasta. Pyörätuolipaikat, jotka ovat samassa tasossa kuin aulan lattia, sijaitsevat salin takaosassa. Kaikkien ohjelmasalien ovella on joko hyvin matalat kynnykset tai ei kynnyksiä lainkaan.

Marinan käytävillä on istumapaikkoja hyvin rajoitetusti. Jos sinulle tulee tarve levätä etkä pysty istumaan lattialla, ota yhteys tapahtuman henkilökuntaan, autamme mielellämme.

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita tapahtumaan. Avustaja saa tapahtumaan vapaan pääsyn.