Kirpputori

Ensimmäisen kerroksen Nautica-salissa palvelee lauantaina kirpputori, jonne voit tuoda myytäväksi tarpeettomat tavarasi! Kirppiksellä voit myydä kaikkea tv-sarjoihin, peleihin, kirjallisuuteen ja muuhun populaarikulttuuriin tai fanitukseen liittyvää.

Valokuva
Santtu Pajukanta

Tavaroiden ilmoittaminen kirpputorille on sulkeutunut

Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä lauantain lopuksi hakemassa myyntivoittonsa ja myymättä jääneet tavarat. Tavaran tuominen kirpputorille on maksutonta, eikä Popcult Helsinki kerää provisioita tai pöytämaksuja.

Kirpputori on auki ostajille lauantaina klo 11-17. Tuotteita saa tuoda myyntiin koko tapahtuman ajan heti klo 10 alkaen. Myös myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea koska tahansa lauantain aikana, kuitenkin viimeistään klo 18 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille tapahtuman kävijöille. Muista ottaa tavaroita hakiessasi jokin henkilöllisyystodistus mukaan!

Kirpputorilla on käytössä kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät tarvitsevat Kompassi-käyttäjätunnuksen Kirpun käyttämiseen. Myytävät tuotteet kirjataan järjestelmään etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa hintalaput, kiinnittää ne myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteet Popcultin kirpputorille. Kaikki myytäväksi tuleva viivakoodiskannataan ennen esille asettamista ja uudestaan, kun tuotteet haetaan pois. Näin varmistetaan myyjille ja ostajille luotettava ja joutuisa kirpputorielämys!

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]. Tavoitat kirppistiimin myös Twitterissä @conikirppis!