Tapahtuma

Popcult Helsinki on vuonna 2017 kolmatta kertaa järjestettävä helsinkiläinen con, joka tuo yhteen sekä idän että lännen fandomeista kiinnostuneet ihmiset. Tapahtuma järjestetään Marina Congress Centerissä 6.–7.5.2017.

Uusi miljöö mahdollistaa entistäkin hienommat puitteet tapahtumalle: tilaan mahtuu kerralla jopa 2000 henkeä työvoiman, ohjelmanpitäjien ja muiden yhteistyöhenkilöiden lisäksi. Voit lukea lisää Helsingin Katajanokalla sijaitsevasta tapahtumapaikasta täältä.

Tänäkin vuonna luvassa on muun muassa puheohjelmia, työpajoja, esityksiä, cosplayta ja kilpailuja. Kiinnostaako esimerkiksi Star Wars -elokuvien puvustus tai fan fictionin juonenkäänteet? Entä Disney, sarjakuvien tekeminen tai fandom-turismi? Kaikkea tätä on Popcult Helsinki 2017 – ja paljon muuta. Tule nauttimaan ikimuistoisesta viikonlopusta fandom-aiheiden parissa!

Popcult Helsinki toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Alle 7-vuotiaat pääsevät huoltajan kanssa ilmaiseksi.

Tapahtuman aukioloajat yleisölle:

  • Lauantaina 6.5.2017 kello 10-19
  • Sunnuntaina 7.5.2017 kello 10-17

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta:

Tapahtuman virallinen hashtag on #popcultfi. Popcult Helsingin järjestää vapaaehtoispohjainen Finnish Fandom Conventions RY. Yhdistyksen yhteystiedot löydät järjestäjät-sivulta tai voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].