Myyn­tipöy­dät

Popcult Helsinki tarjoaa tänäkin vuonna kävijöilleen laadukkaan ja entistä maagisemman myyntipöytäsalin. Sali on avoinna tapahtuman aukioloaikoina: lauantaina klo 10-19 ja sunnuntaina klo 10-17. Sali sijaitsee aulassa heti pääovien läheisyydessä, Europaea-pääsalin edustalla ensimmäisessä kerroksessa.

Valokuva
Santtu Pajukanta

Aiemmilta vuosilta tutut yritykset ja Popcult-ensikertalaiset tuovat mukanaan valikoiman populaarikulttuuriin ja alakulttuureihin liittyviä tuotteita. Myyntisalista löytyvät niin pehmolelut, figuurit, Pockyt, pelit kuin taiteilijatarvikkeetkin. Tällä sivulla kävijät voivat tutustua yrityksiin etukäteen ja lukea yritysten lähettämiä terveisiä. Tervetuloa tekemään ostoksia!

Kunniavieras

Toinen kunniavieraistamme, Studio Killers -yhtyeen taustavoima Eliza Jäppinen on tavattavissa viikonlopun aikana myös myyntipöydän takaa. Tervetuloa ostamaan fanituotteita ja taidetta! Pöydän aukioloajat ovat lauantai klo 10-12:30 ja sunnuntai klo 10-14! Elizan pöytä sijaitsee etuovien edustalla rivin päässä.

Japani-tuotteet

 • Manga Cafe
 • Omoi
 • Urumi

Pelit ja figuurit

 • Head Hunter Store
 • Multiplayer Finland Oy
 • Poromagia

Vaatteet, asusteet, korut ja sisustustavarat

 • Alnilam / Pieni Tähtipuoti
 • Bard & Jester
 • Fora
 • Hiekkakakku
 • PAEZ Finland
 • Lumissa's Purple Octopus
 • LumiWAU
 • Meiko Clothing

Sarjakuvat, kirjat ja lehdet

 • H-Town Oy
 • Kustom Kulture
 • Osuuskumma
 • Tajunta Media / Aavetaajuus
 • Sangatsu Manga

Taiteilija- ja cosplay-tarvikkeet

 • Ompelimo-Verhoomo Tera Ky

Terveisiä yrityksiltä

Paez

We are Paez

PAEZ was born in Bueno Aires when three friends got together to reinvent an old-school typical Argentinian product: the Alpargata (Espadrille). Years later, PAEZ has managed to turn this shoe into a style icon.

Our product

Our iconic product is the PAEZ Original: The Alpargata, but we are continuously designing and testing new products based on consumer feedback, as our relationship grows stronger and closer.

We try to identify trends and needs but most of all we want to make each product our own, that's why the twist, the funky colors and quirky details are present in every collection and have become PAEZ's trademark signature. PAEZ is all about turning simple things into an experience.

Our secret can be summed up in three words: Simple, Twist and Fun.

Shop on our webshop and avail of discount using – POPCULT17

We are offering a 20% discount on special designs selected for event guests that can be found on our website under "POPCULT17"

Alnilam / Pieni Tähtipuoti

Alnilamin lahja- ja sisustusesineet yhdistävät jännittävällä tavalla tähtitiedettä, steampunkia ja scifiä. Pieni tähtipuoti on täynnä karttapalloja, kuumailmapalloja, keskiaikaisia tähtitieteellisiä kojeita, sulkakyniä, käsinsidottuja muistikirjoja, karttoja, pelejä sekä uniikkikoruja. Messingin hehku, pronssin himmeä patina ja antiikkinahka luovat mystistä tunnelmaa. Alnilamilla on myös verkkokauppa.

Bard & Jester

Bard & Jester is Scandinavian based team of designers, makers and dreamers, shapers of the world...We have long designed leather accessories with taste of specialty from Finlands spirit...Now we are operating worldwide and we have team members all around the world.

Head Hunter Store

Luotettava lelujen, proppien, patsaiden ja muun keräilytavaran keidas. Ystävällistä palvelua, hauskaa harrastamisen meininkiä ja taidolla käsin viimeisteltyjä patsaita elokuva-, sarjakuva- ja peliaiheista. Kaikki keräilytuotteemme ovat lisensoituja. Ostamme myös leluja! Varaa aikasi arvioon. // A reliable collector’s oasis full of toys, props, busts and statues. Get ready for friendly service, fun interaction and professionally hand-finished movie and games statues. All our collectibles are licensed. We also buy toys! Book a time for an appraisal.

Hiekkakakku

Hiekkakakun pieni koruverstas valmistaa koruja luovalla hulluudella. Hilpeitä ekoherkkuja kierrätyspaperista, mystisiä lohikäärmeensilmiä ja paljon muuta. Myymme tapahtumissa myös monenlaista fandom-sälää.

LumiWAU

'Dare to be more than average'. LumiWAU ei tee tuotteita seinäruusuille. Värikkyys ja näyttävät printit yhdistävät tuotevalikoimaa, josta löytyy vaatteita, koruja sekä asusteita oman elämänsä yksisarvisille. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa käyttäen ekologisia materiaaleja sekä tuotantotapoja. Kesän 2017 mallisto on täynnä yksisarvisia, sateenkaaria, donitseja, kissoja, pizzaa, asennetta ja pastellivärejä.

Multiplayer Finland Oy

Multiplayer Finland on monipuolinen pelikauppa netissä ja Helsingissä. Meiltä löytyvät videopelien lisäksi kortti- ja lautapelit. Lisäksi valikoimassamme on reilusti pelitarvikkeita, konsoleita, fanituotteita ja kustomointitavaraa. Popcultissa myyntipöytämme sisältö on pääasiassa korttipelit, pehmolelut, peliaiheinen vaatetus ja fanituotteet.

Ompelimo-Verhoomo Tera Ky

Osuuskumma

Osuuskumma on vuonna 2012 perustettu osuuskuntamuotoinen kustantamo, joka julkaisee scifiä, fantasiaa ja kauhua sekä muuta spekulatiivista fiktiota. Osuuskumma tuo esiin sitä kirjallisuutta, joka ei tartu suurempien kustantamojen haaveihin, ja jatkaa kotimaisten novelliantologioiden julkaisuperinnettä.

Poromagia

Poromagia on Helsingin Pasilassa sijaitseva lauta-, retro- ja korttipelien erikoisliike. Meidän Porojen pyrkimyksenä on tarjota alan parhaat pelipalvelut ja tuotteet suoraan pelaajille - parhaaseen mahdolliseen hintaan. Itsekin pelaajina asiantuntemuksemme on vertaansa vailla ja haluamme jakaa osaamistamme. Toimintamme onkin hyvin pelaajalähtöistä, josta hyvänä esimerkkinä toimii jopa sata pelaajaa vetävä ilmainen pelitilamme. Nähdään Porolassa, joko shoppailun tai pelailun merkeissä!


Sangatsu Manga

Myynnissä suomennettua mangaa.