VALIKKO

Tietosuoja

Haluamme olla avoimia siitä, minkälaista tietoa keräämme verkkosivujemme käyttäjiltä sekä mihin käytämme tätä tietoa.

Minkälaista tietoa keräämme

Käyttäjän antamat tiedot

Keräämme käyttäjän antamia tietoja pääasiassa sen takia, että voimme tuottaa palveluja käyttäjälle. Alla on kerrottu, minkälaista tietoa keräämme.

Henkilötiedot

Keräämme käyttäjistä henkilötietoja, joihin kuuluu esimerkiksi etunimi, sukunimi, nimimerkki sekä sähköpostiosoite. Tiedoista näytetään muille käyttäjille ainoastaan etunimi tai nimimerkki.

Suosikit

Kun merkitset ohjelmia suosikkeihin, tallennamme tiedon suosikkiohjelmistasi järjestelmään, jotta voit jatkossa katsella niitä verkkosivulla sekä mobiisovelluksessamme.

Kyselyt ja lomakkeet

Käytämme tapahtuman järjestämisessä apua erilaisia lomakkeita, esimerkiksi ohjelmahaussa sekä tapahtuman jälkeisessä palautetteen keräämisessä. Kun lähetät lomakkeen, meille jää tieto siitä, mitä olet vastannut. Riippuu lomakkeen laadusta, ovatko tiedot yksilöiviä vai ei.

Lippukauppa

Kun ostat Popcultin omasta lippukaupasta lippuja, keräämme tietoja sitä varten, että voimme toimittaa sinulle lipun. Näihin tietoihin kuuluu esimerkiksi lipun ostajan nimi sekä sähköpostiosoite.

Automaattisesti kerätyt tiedot

Selaimen tiedot

Keräämme analytiikkaa varten tietoja laitteestasi selaimestasi. Näihin tietoihin kuuluu esimerkiksi laitteen malli ja merkki sekä selaimen versio.

IP-osoite

Kun käytät sivustoa, palvelimen lokiin jää tieto IP-osoitteestasi.

Keksit

Sivusto käyttää keksejä siihen, että kun kirjaudut sisään, selaimesi pysyy kirjautuneena sisään.

Mihin käytämme tietoja

Tietojan käytetään pääasiassa tapahtuman järjestämiseen sekä parantamiseen. Tietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan ne ihmiset, joilla on sille tarve. Tietoja ei luovuteta Popcult -organisaation ulkopuolelle.

Palvelun tarjoaminen

Käytämme antamiasi tietoja siihen, että voimme tarjota sinulle popcult.fi sivustolla erilaisia palveluja. Esimerkiksi, kun rekisteröit Popcult-tilin kysymme sähköpostiosoitteesi sitä varten, että jos joskus unohdat salasanasi, voimme palauttaa sen sähköpostiisi.

Tapahtuman järjestäminen

Esimerkiksi jos lähetät ohjelmaehdotuksen meille, tarvitsemme ohjelman tiedot sekä henkilötiedot. Ohjelman tietoja käytetään siihen, että ohjelma voidaan näyttää tapahtuman verkkosivulla ja ohjelmalehdessä. Henkilötietoja käytetään siihen, että voimme olla ohjelmanpitäjään tarvittaessa yhteydessä.

Tilastointi

Käytämme tietoja siihen, että voimme parantaa tapahtumaa ja palvelujamme. Esimerkiksi voimme suosikkidatan avulla selvittää mitkä olivat suosituimmat ohjelmat. Keräämme sivuston kävijöistä analytiikkaa Google Analytics, Heap ja Pingdom -palveluiden avulla. Näihin tietoihin kuuluu esimerkiksi tiedot kävijän selaimesta sekä sivuista joilla käyttäjä kävi. Käytämme tätä tietoa verkkosivujen kehittämisessä. Tilaistointia varten kerätyt tiedot eivät ole yksilöity yksittäiseen käyttäjään.

Rekisteritiedot

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivämäärä: 21.09.2015

Rekisterinpitäjä

Finnish Fandom Conventions ry
Iija Eloranta iija.eloranta@popcult.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Johannes Siipola
johannes.siipola@popcult.fi

Rekisterin nimi

Popcult.fi -palvelun rekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Popcult.fi -palvelun tarjoaminen

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on tarjota Finnish Fandom Conventions ry:n järjestämien tapahtumien kävijöille verkkopalveluja. Tietoja voidaan käyttää Finnish Fandom Conventions ry:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etunimi ja sukunimi
  • Henkilön sähköpostiosoite
  • Henkilön nimimerkki
  • Henkilön puhelinnumero
  • Tiedot henkilön suosikeiksi lisätyistä ohjelmista
  • Mahdollisesti muita käyttäjän luovuttamia tietoja

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on tallennettu sähköiseen tietokantaan, joka on suojattu teknisin keinoin. Sivuston selaaminen on suojattu SSL-sertifikaatin avulla. Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on vain Finnish Fandom Conventions ry:n edustajilla.

Muokattu 30.12.2016

Vaihtettu rekisterinpitäjä, lisätty maininta SSL-sertifikaatista ja Heap-analytiikasta.