Yrityksille

Popcult Helsinki on populaarikulttuuritapahtuma, joka keväällä 2017 järjestetään kolmannen kerran. Tapahtumassa yhdistyvät länsimaiset ja japanilaiset aiheet aina sarjakuvista, elokuvista ja peleistä cosplayhin ja fanikulttuuriin. Tapahtuma koostuu monipuolisesti erilaisista työpajoista, paneeleista, luennoista sekä kunniavierasohjelmasta. Kävijälle tärkeässä osassa ovat myös harrastajille suunnattu taidekuja sekä kauppiaiden myyntipöytäsali.

Kaksipäiväinen tapahtumamme on kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen, ja otammekin tänä vuonna harppauksen suurempiin tiloihin: Popcult Helsinki 2017 järjestetään la-su 6.-7.5.2017 Scandic Marina Congress Centerissä, osoitteessa Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki. Tiloihin voi tutustua tapahtumapaikan verkkosivuilla .

Uusien tilojen myötä myös kävijämäärämme kasvaa: tiloihin mahtuu työntekijöiden, ohjelmanpitäjien ja myyjien ohella noin 2000 kävijää. Aiemmat Popcultit ovat myyneet loppuun ennakkoon, ja odotamme myös tänä vuonna täyttä tapahtumaa.

Popcult Helsinki on ikärajaton tapahtuman mahdollisia iltabileitä lukuunottamatta. Tapahtuma on kaikesta syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaa.

Tapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon suomalainen Finnish Fandom Conventions ry. Yhdistys toimii vapaaehtoispohjalta. Kaikki tapahtumasta saatu voitto ohjataan tulevien tapahtumien järjestämiseen ja yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Toivotamme niin uudet kuin vanhat tutut yritykset lämpimästi tervetulleeksi myymään Popcult Helsinkiin! Vastaamme mielellämme kaikkiin tapahtumaa, myyntipöytäsalia ja sponsoriyhteistyötä koskeviin kysymyksiin. Yhteystietomme löytyvät sivun lopusta.

Myyntitila

Yritykset voivat varata paikan myyntipöytäsalista. Taidekuja on tarkoitettu käsitöille.

Myyntipöytäalue sijaitsee Scandic Marina Congress Centerin avarassa aulassa heti pääsisäänkäynnin yhteydessä sekä pääsalin välittömässä läheisyydessä. Myyntipöytäsali on vartioitu. Tuotteet voi jättää yöksi säilytykseen pöydille.

Kauppiaat voivat tuoda mukanaan tarvitsemansa rekit ja muut myyntitelineet, mutta niiden on mahduttava vuokratulle alueelle. Mikäli tarvitset erityisjärjestelyjä, ota yhteyttä myyntipöytävastaavaan.

Myyntipöytäsalin yritykset listataan tapahtuman kotisivuille ennen tapahtumaa, jotta kävijät voivat tutustua salin valikoimaan etukäteen. Yrityksillä on myös mahdollisuus ostaa ilmoitustilaa niin kotisivuiltamme kuin ohjelmalehdestämmekin.

Jokaiselle kauppiaalle tulee ennen tapahtumaa allekirjoitettavaksi sopimus, jossa kauppias sitoutuu myymään vain lisensoituja oheistuotteita. Piraattituotteita ei sallita.

Hinnasto

Pöytävuokra

150 euroa / pöytä / viikonloppu
Lisäpöydät 90 euroa / pöytä / viikonloppu
Pöydän koko: 70x140cm
Pöytävuokra sisältää kaksi ranneketta ja kaksi tuolia.
Pöytien sähköistyksestä peritään erillinen maksu.

Mainokset ohjelmalehteen

1/2 sivua: 50€
1 sivu: 100€
2/1 sivua (aukeama): 200€
Sisäkansi: 250€
Takakansi: 350€

Ohjelmalehti on maksuton ja se jaetaan jokaiselle kävijälle. Ohjelmalehti painetaan väreissä. Näkyvyys on siis pitkäikäistä, sillä suurin osa kävijöistä säilyttää ohjelmalehden muistona.

Muut mainospaikat

Kotisivuille (www.popcult.fi) web-banneri: 25€
Koko: 120x120px
Tiedostotyypit: png, jpg, bmp
Lisäksi tarvitaan url-osoite, johon mainos osoittaa.

Mainos Popcult Companion -sovellukseen: 25€
Tiedostotyypit: png, jpg, bmp Koko: 320x100px Lisäksi tarvitaan url-osoite, johon mainos osoittaa.

Nettimainosten voimassaoloaika sopimuksen mukaan - mahdollisuus pitää mainos kotisivuilla aina seuraavaan tapahtumaan saakka! Uniikkejä kävijöitä kotisivuilla on kuukausittain keskimäärin 2000, joten mainoksen näkyvyys on taattu. Popcult Companion kulkee puolestaan kävijöiden taskuissa läpi tapahtuman, joten se on erinomainen alusta mainostaa esimerkiksi con-tarjouksia.

Yhteystietomme

Myyntipöytiä koskevat varaukset ja kysymykset, mainospaikkatiedustelut ja sponsoriyhteistyöehdotukset:

Myyntisalivastaava Riikka Haapanen: [email protected]

Kiireellisissä asioissa myyntisalivastaavan tavoittaa myös puhelimitse: +358 50 4313270

Yleiset Popcult Helsinkiä koskevat kysymykset: [email protected]

Tervetuloa Popcult Helsinkiin!