Eliza Jäppinen

Popcult Helsingin ensimmäinen kunniavieras vuonna 2017 on Studio Killers -yhtyeen Cherry. … Sekä hänen managerinsa, koko Studio Killers -yhtyeen visuaalisen maailman luoja ja toteuttaja Eliza Jäppinen!

Jäppinen on visuaalisen alan moniottelija: hän on animaattori, kuvittaja, kuvataiteilija, tuottaja ja animaatioalan yrittäjä. Mysteerimuusikoista ja Jäppisestä koostuva Studio Killers -animaatiobändi on kasvattanut ympärilleen valtavan kansainvälisen fanikunnan. Monet eivät tiedä, että Jäppinen on suunnitellut ja toteuttanut kaikki Studio Killersin visuaaliset materiaalit ja videot itse! Studio Killersin suosituin musiikkivideo Jenny on katsottu YouTubessa yli 17 miljoonaa kertaa.

Valokuva
Eliza Jäppinen

Eliza Jäppisen kunniavierashaastattelussa käydään läpi Cherry-hahmon takana oleva luova prosessi sekä se, mitä Studio Killersille kuuluu nykyään. Jäppinen tulee myös kertomaan animaatioalalla työskentelystä, yrittäjyydestä sekä representaation ja luovuuden tärkeydestä. Jäppinen on hurmaavan hauska ja yhtä omaperäinen kuin luomansa piirrosmaailmat, joten ohjelma tulee varmasti viihdyttämään!

Valokuva
Eliza Jäppinen

Haastattelun loppupuolella kävijät voivat esittää myös omia kysymyksiään.

Lisäksi luvassa on nimikirjoitustilaisuus.

Eliza Jäppisen kunniavierasohjelma on englanninkielinen.

Jäppinen on tavattavissa rennon jutustelun ja taidemyynnin merkeissä myyntipöytäsalissa lauantaina klo 10-12:30 ja sunnuntaina klo 10-14! Elizan pöytä sijaitsee etuovien edustalla rivin päässä.

Studio Killersin kotisivut
Studio Killers Facebookissa