Taidekuja

Taidekuja on paikka taiteilijoille ja käsityöläisille päästä myymään ja esittelemään omia tuotoksiaan. Taidekujalta voit löytää sarjakuvapienlehtiä, taideprinttejä, postikortteja, tarroja, koruja ja kaikkea muuta itse tehtyä!

Tunnelmia Popcult Day 2015-tapahtuman taidekujalta
Valokuva
Santtu Pajukanta

Muista ottaa käteistä mukaan, jos kiinnostaa ostosten teko! Joillain kujailijoilla on myös käytössä iZettle kortinlukija tai MobilePay-applikaatio. Tervetuloa taideostoksille!

Taidekuja sijaitsee Scandic Marina Congress Centerin toisessa kerroksessa. Kujan vieressä ovat Fennia I, Fennia II ja Nordia -salit, joten voit käydä tutkimassa taidekujaa mukavasti ennen ohjelmiin siirtymistä.

Aukioloajat

Taidekuja on auki:
Lauantaina 10-19
Sunnuntaina 10-17

Taidekujakartta

1. Erli, Kiwii & Woosome

Pöydästämme löytyy tuotteita kolmelta eri artistilta, joten jokaiselle löytyy jotakin! Myynnissä on hyvälaatuisia printtejä, kortteja, kännykkäkoruja, lompakoita ynnä muuta pientä kivaa. Tavaraa löytyy useasta eri fandomista, originaaleja tuotoksia unohtamatta!

2. Sulo & snoora

Tarjolla laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia printtejä, kortteja, charmeja, pinssejä sekä tarroja. Fanarttia peleistä ja piirretyistä (esim. Dragon Age, Dark Souls, Overwatch, Pokémon, Love Live, Steven Universe, Yuri on Ice, Osomatsu-san) ja paljon originaalitöitä.

3. Aino Korpinen ja Hanna Huhdanmäki (Lauantaina)

Hanna tuo pöytään omin kätösin kudottuja tuotteita, kuten lapasia ja amigurumeja, jotka ovat saaneet inspiraationsa fandomien suosikkihahmoista. Ainon pöytäpuolikkaalta löytyy originaalitaidetta postikorttien, erikokoisten printtien sekä pienlehtien muodossa. Lisäksi lahjapapereita vaihtelevin aihepiirein.

3. Gomis (Sunnuntaina)

Tulen myymään printtejä, pienlehtiä, ja muutamia tuunattuja asusteita. Aihepiirit käsittelevät lähinnä originaalituotantoa, mukana pari pokémonia.

4. & 5. Neino (Lauantaina)

Pöydältäni löytyy julisteita, kangaskasseja ja postikortteja!

4. James (Sunnuntaina)

Printit ja hyvällä tuurilla tarroja.

5. Sassa

Rikki luetuista kirjoista itse valmistettuja koruja, avaimenperiä ja kirjanmerkkejä, tällä kertaa uuden elämän saa Harry Potter And the Order of the Phoenix. Myynnissä myös pari pikkuista omakustannetta ja joitain originaaleja.

6. Ruija ja Spiccan

Pöydältämme löytyy printtejä, kortteja ja roppakaupalla tarroja erilaisista animaatio- ja pelisarjoista, muun muassa D.Gray-man, Yowamushi Pedal, Boku no Hero Academia, Spyro the Dragon, Silent Hill, Resident Evil ja Metal Gear Solid. Lisäksi tarjolla on Spiccanin synkähköjä eläinmörkelöitä ja Ruijan pastellinsävyisiä merimiespoikia. Lisäksi teemme tilaustöitä koko taidekujan ajan.

7. Heikala

Heikalan tarjontaan kuuluu omakustanteita, postikortteja, asusteita ja tapahtumittain vaihtuvia kausituotteita.

8. Pitte & Prinssi Ykä

Löydät pöydältämme mm. monipuolisesti tarroja, kirjanmerkkejä, pussukoita, kortteja ja A3-A5 kokoisia printtejä. Aiheina on niin fanartia kuin originaaleja tuotoksia, ja ainakin supersankariteemaisia teoksia löytyy. Paikan päällä saa pyytää tilaustöitä!

9. GeistVirus ja Pauliina Mustola

Tarjolla on paljon taskuun mahtuvaa pikku kivaa tarroista kännykoruihin ja isoja laukkuun mahtuvia kauneuksia aina taideprinteistä esikoiskirjaan. Mielikuvituksemme syövereistä napattujen ideoiden lisäksi tuotteidemme aihealueet pyörivät myös erilaisten videopelien ja tv-sarjojen ympärillä, kuten Kingdom Hearts, Õkami, Gravity Falls, Jojo’s Bizarre Adventure, Yu Gi Oh! ja Hunter X Hunter. Tervetuloa tutkailemaan!

10. Ginu & Kiserinn

Ginu: Myynnissä tulee olemaan värikäs valikoima printtejä, kortteja, tarroja, pinssejä ja mahdollisesti muutama kangaskassi! Eniten tarjoolla on fan arttia, varsinkin länsimaalaisista lähteistä sekä hieman originaaliakin. Mä oon vaan töissä täällä, mutta tulkaa toki rupattelemaankin!

Kiserinn: Pöydänpuolikkaaltani löytyy erilaisia fanart- ja originaalitöitä printtien, tarrojen ja charmien, sekä mahdollisesti kangaskassien ja muutamien canvastaulujen muodossa! Sarjoina ovat mm. Steven Universe, Tokyo Ghoul ja Love Live ଘ(੭ˊᵕˋ)੭:・゚✧

11. luuakuu & kuurart

Myymme tarroja, printtejä sekä muita pieniä tuotteita! Sarjoina esim. Overwatch, Love Live! ja Hunter × Hunter.

12. Ririo

Valikoimastani löytyy anime- ja peliaiheisia printtejä, kortteja sekä tarroja. Tervetuloa tutustumaan!

13. Malvien (lauantaina)

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, mm. kasseja, penaaleja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja. Kankaiden kuoseissa seikkailevat mm. Shiba Inut, alpakat, kissat ja muut söpöt ja hauskat aiheet.

13. Josku (sunnuntaina)

Myynnissä fan-arttia eri kokoisten printtien ja kirjanmerkkien muodossa. Myös muutamia originaaleja töitä, eli jokaista vain yksi kappale. Aiheina Haikyuu, Free!, Bnha, Pokemon Sun & Moon.

14. Sohjoo, Sadifreile ja Koskimangusti

Myymme fantasia-aiheisia printtejä ja sarjakuvaa. Fanart-puolella edustettuna ovat pelit (Overwatch, Dragon Age) ja aasialaiset draamat (Hwarang, Ice Fantasy). Lisäksi pöydältämme löytyy muun muassa söpöjä lepakkocharmeja, uniikkeja lasinalusia ja suomalaisesta mytologiasta inspiraationsa saaneita tarroja.

15. Matosormi

Söpöjä queerhenkisiä ja eläinaiheisia teoksia, pikkuhöpöä kuten tarroja, kaulakoruja ja muuta, mahdollisesti fanitaidetta mm. Steven Universe, Gravity Falls…

16. Apila Pepita Miettinen

Apila Pepita Miettinen on helsinkiläinen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Häneltä on myynnissä värikkäitä ja söpöjä eläinaiheisia tarroja, postikortteja ja printtejä. Apilalla myynnissä myös sarjakuvia, jotka käsittelevät mielenterveyttä, feminismiä ja muita rankkoja aiheita värikkäin ja eläväisin kuvin.

17. Ruakku ja Rosis

Kahden taiteilijan tummanpuhuvia originaalikuvituksia myyttisin teemoin sekä värikästä fanitaidetta mm. peleistä ja sarjakuvista. Myymme paljon erilaisia tarroja, printtejä, sekä sarjakuvaa ja kangaskasseja.

18. Kirjo & Ria

Meillä on myynnissä laajasti erilaista fanarttia niin tv-sarjoista kuin elokuvista, unohtamatta kuitenkaan originaalitaidetta. Tuotteet ovat mm. printtejä, postikortteja, tarroja sekä muuta pientä kivaa. Myynnissä on myös sarjakuvaa. Meiltä on myös mahdollista tilata paikanpäällä tehtyjä tilaustöitä.

19. Lamppu

Myynnissä Supernatural, Steven Universe sekä originaalista taiteesta(LGBT-kissoja, asenne-yksisarvisia sekä useita erilaisia kettuja) tehtyjä avaimenperiä/charmeja ja tarroja, sekä Pokémon tarroja, originaalista taiteesta tehtyjä postikortteja ja horoskooppiaiheinen omakustannelehti.

20. Sanelma Tuominen

Olen vesivärimaalari, jonka voi bongata läträämästä kujallakin. Taion sadunomaisia tuotteita tarjolle tarrojen, postikorttien, kristalli magneettien, korujen, ja monen muun maagisen kädentaidon muodossa. Tervetuloa unelmoimaan!

21. Memmuska (lauantaina)

Myyn fanitaidetta eri anime-sarjoista sekä piirretyistä printtien, tarrojen ja avaimenperien muodossa. Otan vastaan myös pieniä tilaustöitä.

21. haeym (sunnuntaina)

Fanarttia ja originaalitaidetta printtien, postikorttien, akryylicharmien sekä mahdollisesti kirjanmerkkien, kangaskassien ja zinejen muodossa!

22. Sara Valta (lauantaina)

Tarjolla sukellus fantasiamaailmaan sarjakuvien, printtien ja musiikin avulla. Erikoisia olentoja ja hassuja tarinoita kotiin vietävissä median monissa eri muodoissa.

22. Dawafii ja EMi Baka (sunnuntaina)

Tarroja, taideprinttejä ja käsitöitä, kuten koruja ja avaimenperiä.

23. dreadelion

Tarroja, charmeja, printtejä ja zinejä! Monista eri fandomeista - Overwatch, Yuri on Ice, Dragon Age, etc. - ja jotain originaaliakin!

24. Carusti

Printtejä, tarroja ja kaikkea muuta kivaa fani- ja originaalitaidetta.

25. Miru Kuma Crochet & ShrubSparrow

ShurbSparrow: Pieniä söpöjä eläimiä sekä fanitaidetta niin peleistä kuin animaatiosarjoistakin! Tarjolla on vesi- ja akryylimaalauksista tehtyjä printtejä, kortteja ja tarroja. Jos pidät Pokemoneista, Steven Universesta, tai Undertalesta, tule moikkaamaan!

Miru Kuma Crochet: Söpöjä amigurumeja avaimenperistä isompiin pehmoihin. Vihaisia mustekaloja, zombie-pupuja ja yksisarvisia; jokaiselle jotakin! Pöydältä löytää myös muita käytännöllisiä tavaroita fanittamiseen ja nörtteilyyn, kuten 3DS- ja PSVita-pussukoita, kaulakoruja sekä sisustustavaroita.

26. Savivompatti, Iida Leonsaari

Elintarviketurvallista, käsintehtyä keramiikkaa. Isoja teekuppeja, Hilpeitä Esi-isiä, Pöllöjä, Mustekaloja ja Mereneitoja! Lempeitä Lankamonstereita!

27. Angel Fawn

Angel Fawnin pöydältä löydät kauniita ja omaalaatuisia koruja moneen makuun ♥

28. Dinlos (Sonja) & Sanni Rahkola

Myymme printtejä, charmeja, kortteja ja tarroja länsimaalaisista sarjoista ja videopeleistä sekä originaalia taidetta. Tervetuloa!

29. SunflowerFirefly

Tarjoan monipuolisen valikoiman fanitaidetta useista eri aiheista kuten piirretyistä (esim. Steven Universe, Rick and Morty, Monster High), bändeistä (esim. The Beatles, Gorillaz, Studio Killers) ja animeista (esim. Pokemon). Myyn esimerkiksi A5, A4, A3 printtejä, tarroja, magneetteja, käsitöitä kuten patalappuja eri hahmoista, sekä originaaleja tussitöitä ja luonnoksia. Teen myös paikanpäällä luonnostilaustöitä.

30. Elinappi

Fanitaidetta A4-kokoisina printteinä, postikortteina, tarroina, sekä muovisina charmeina, enemmän tai vähemmän suosituista videopeleistä, sekä piirretyistä että animesta. Saatan ottaa vastaan myös erillisiä sketsitilaustöitä paikan päällä, jotka luovutetaan ennen tapahtuman loppua.

31. EsmaelJ

Teen kivoja ja värikkäitä kuvia muun muassa postikorttien, julisteiden ja tarrojen muodossa! Originaalia ja fanarttia.

32. Myrntai

Tarjolla pöllöjä ja otuksia ties minkä muotoisia! Valikomista löytyy printtejä (A3+A4), postikortteja, kirjanmerkkejä, tarroja, kännykkäkoruja sekä sarjakuvaa.

33. SiRo Creations

Pöydästämme löytyy mm. syötävän söpöjä hahmo- ja herkkukoruja, monenlaisia chokereita, patsaita, asusteita jne. Aiheet pyörivät animen, elokuvien, sarjakuvien ja pelien ympärillä, ja pöydästämme voikin bongata korujen ja patsaiden muodossa tuttuja hahmoja kuten totoron, pusheenin, rilakkuman, pokemoneja ja paljon muuta. Pöydästämme löytyy myös paljon täysin omaa designia.Tervetuloa juttelemaan ja katsastamaan valikoimaamme!

34. Tiitcha ja Murwelo

Pöydältämme löytyy paljon kaikkea kivaa, kuten printtejä, koruja, huovutettuja otuksia, kangaskasseja ja kirjanmerkkejä. Kannattaa tulla vilkaisemaan, valinnan varaa on rutkasti!