Iltabileet

Yhteistyössä
Valokuva
Santtu Pajukanta

Hyvää musiikkia, teemadrinkkejä ja mahtavaa seuraa!

Popcult Helsingin iltabileet järjestetään Scandic Grand Marina -hotellin ravintolatiloissa klo 20:00-01:30. Iltabileet sijaitsevat noin 20 metrin päässä conista, suoraan tapahtumapaikkaa vastapäätä: kävelet vain tien yli ja olet perillä! Tila on varattu kokonaan Popcultin kävijöille ja sisään pääsee ranneketta näyttämällä. Huomioithan, että bileissä on 18 vuoden ikäraja.

Iltabileiden aikataulu:

  • 20:00 Ovet avautuvat
  • 20:30 Antti Pylsy
  • 22:30 Lipsync Battle
  • 23:30 DJ Yukata
  • 01:30 Ovet sulkeutuvat, nähdään sunnuntaina conissa!

Illan avaa cover-artisti Antti "AP" Pylsy, joka tarjoaa säkenöivän setin musiikkia peleistä, elokuvista ja animesta! Orkesterisoundia ja tanssimusiikin elementtejä yhdistelevän artistin tarjontaa voi fiilistellä etukäteen hänen YouTube-kanavallaan.

Osallistavan ohjelman puolesta iltabileet tarjoavat myös jännitystä ja draamaa pullollaan olevan Lipsync Battlen, jota et takuulla halua missata! Lipsync Battleen on ennakkoilmoittautuminen, jonka ilmoittautumislinkki julkaistaan la 27.4. tällä sivulla sekä Popcultin somessa.

Loppuillan biletunnelma pysyy taatusti katossa, kiitos DJ Yukatan! Useista coneista tuttu DJ Yukata astuu miksauspöydän ääreen sähäköin setein, joiden aikaisempia soundeja pääset kuuntelemaan täältä. DJ Yukata ottaa mielellään vastaan myös kappaletoiveita, jotka voi esittää Twitterin kautta!

Valokuva
Santtu Pajukanta
Yhteistyössä