Myyn­tipöy­dät

Valokuva
Mikael Peltomaa

Popcult Helsinki tarjoaa tänäkin vuonna kävijöilleen laadukkaan myyntipöytäsalin. Sali on avoinna tapahtuman aukioloaikoina: lauantaina klo 10-19 ja sunnuntaina klo 10-17. Sali sijaitsee ensimmäisen kerroksen aulassa infotiskin takana. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Myyntipöytäsalin näytteilleasettajat

Alnilam

Tähtitiedettä, karttapalloja, scifiä ja steampunkia, fandomtuotteita, lohikäärmeitä ja yksisarvisia. Kaupungin nörtein lahjapuoti on seikkailu tieteen ja fantasian maailmoihin.

Bard & Jester

Bearel

Bearel.fi on suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Haluamme tarjota sinulle korkealaatuisia ja innovatiivisia kauneustuotteita k-kosmetiikkabrändeiltä. Messuilla mukana on perinteisesti Sheet Mask -kangasnaamioita 6kpl 10€ ja muita kauneudenhoitotuotteita pyöristetyin hinnoin (jopa -30%). Tällä kertaa mukaan pääsee myös uutuusbrändi Coxir.

Kilala

Kilala on perustanut kaksi naista, jotka ovat syntyneet ja kasvaneet Kiotossa ja Tokiossa mutta asuneet Suomessa jo vuosia. Tuomme Suomeen tuotteita ”kawaii (söpö)” kulttuurista. Aloitimme 2014 myymällä tuotteita verkkokaupassa. Keväällä 2015 laajensimme toimintaa avaamalla Kilala myymälän Helsingin Töölössä.

Olemme Suomen ensimmäinen Pullip-myymälä Groove;n jälleenmyyjänä. Valikoimissamme on lisäksi japanilaisia hahmosankareita Rilakkuma ja My melody, Littele twin stars yms. Muut tuotteet ovat myös juuri Japanista tulleita Kawaii-tuotteita.

Kilalan nimi tulee japanin sanasta “KILA KILA”, joka tarkoittaa kimallusta.

Kimmelle

Purple Octopus Jewellery

Purple Octopus Jewellery on Tamperelainen yhden naisen yritys joka erikoistuu mm. gootti- ja bohotyylisiin käsin tehtyihin ja käsin koottuihin koruihin okkultismi- ja kauhuaiheita unohtamatta. Purple Octopus valmistaa mm. täysin käsin muovatut lovecraftmaiset lonkerokorut.

Huom! Paikalla vain lauantaina!

Lenzishop

Lenzishopista löydät kaiken tarvitsemasi cosplay-harrastukseen. Mittatilausasut, peruukit, binderit, kengät, asusteet ja paljon muuta!

LumiWAU + ZombiZone

LumiWAU haastaa sinut olemaan överimpi, upeampi ja näkyvämpi. Värikkyys ja näyttävät printit yhdistävät tuotevalikoimaa, josta löytyy vaatteita, koruja sekä asusteita oman elämänsä yksisarvisille. Kaikki tuotteet printtejä myöten suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan EUn sisällä.

ZombiZonen korut ja asusteet ovat nimestään huolimatta somia, kimaltavia ja suorastaan syötävän söpöjä! Valikoimasta löytyy korvakoruja, kaulakoruja ja sormuksia koristamaan niin arkea kuin juhlaakin. Kaikki korut valmistetaan käsin Vantaalla polymeerimassasta ja hartsista.

Manga Cafe

Manga Cafen myyntipisteeltä löydät Popcultin makeimmat herkut! Jättivalikoima Pockyja, Ramunea, Pokemon soodaa, Meijin makeisia, sekä korelaisia herkkuja.

Tervetuloa ostoksille!

Meiko Clothing

Huom! Paikalla vain sunnuntaina!

Multiplayer Finland

Multiplayer Finland tuo mukanaan Popcult Helsinkiin mm. pehmoja, POP! -figuja, paitoja, sekä maahantuomiamme Merge Gamesin pelejä.

Omoi

Ihan mahtava valikoima anime-figuureista elokuva t-paitoihin ja kawaii-pehmoihin. Samat edulliset hinnat verkkokaupassa ja tapahtumissa :)

Onsvaltti

Osuuskumma-kustannus

Kummallisen kirjallisuuden kustantaja. Laatufiktiota, taatusti spekulatiivisena. Popcultin myyntipöydällä tarjolla vanhempia teoksiamme kunnon alehinnoin ja uutuuksia asiantuntevin esittelyin - nähdään kumman kirjallisuuden parissa! Osuuskumman kirjailija Taru Kumara-Moisio esittelee su 15.00-15.45 maagista realismia Nordiassa.

Pelaaja Shop

Pelaaja Shop on Pelaaja-lehden oma kauppapaikka, jonka pöydät notkuvat loistavien peliaiheisten painotuotteiden lisäksi mahtavia videopelitarjouksia ja toinen toistaan nörtimpiä oheistuotteita. Paikalla myös Anime-lehti, Suomen ainoa japanilaiseen popkulttuuriin keskittyvä aikakauslehti!

Savivompatti

Savivompatin omin käsin valmistamia, elintarviketurvallisita käyttökeramiikkaa. suuren suuret teekupit, hyvin pienet eläimet, ja lempeät lankamosterit löytyvät juuri täältä. Savivompatti muistutti sinua viimekin vuonna Popcultissa että sunnuntaina on Äitien päivä, älä unohda tänä vuonna, muista mammaasi!

Sir Roi

Koruja vuodesta 2012 - omaperäisellä otteella. Ihastuttavaa ja kauhistuttavaa, steampunkia ja avaruudellisia maisemoita.

Talking to Myself Jewelry

Talking to myselfin pöydältä löydät kaikenlaisia käsintehtyjä asusteita ja koruja. Puhelinkuoria, pullokoruja, pastellista ja kimaltavaa, sarvipantoja, kukkapantoja ja vaikka mikä! Instagramissa seuraaville usein erillaisia alennuksia ;)

Urumi

Anime-, manga- sekä länkkäri -sarjojen oheistuotteita!