Tapah­tuma­paik­ka

Popcult Helsinki järjestetään 11.-12.5.2019 Marina Congress Centerissä. Tilava ja valoisa kongressikeskus sijaitsee aivan meren ääressä Katajanokalla, Helsingin keskustan kupeessa. Tapahtumapaikka sai vuonna 2017 paljon hyvää palautetta toimivista tiloistaan, ja nyt tuomme kävijöille jälleen ikimuistoisen Popcult Helsingin samassa pidetyssä paikassa!

Rautatientorilta Marinaan on matkaa puolitoista kilometriä, ja sen lähelle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Marina Congress Centerin ympärillä on lukuisia mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Uspenskin katedraali. Merellinen ympäristö tarjoaa tyylikkäät puitteet tapahtumalle – täällä kelpaa ottaa valokuvia!

Tästä pääset tutustumaan rakennuksen pohjakarttaan. Ohjelmasaleihin mahtuu runsaasti kävijöitä, ja kaikki tilat on hyvin valaistu ja ilmastoitu. Tapahtumapaikka on pääosin esteetön. Suoraan Marinaa vastapäätä sijaitsee Scandic Grand Marina -hotelli, jonka aulassa järjestetään lauantaina Popcultin viralliset iltabileet.

Osoite

Scandic Marina Congress Center
Katajanokanlaituri 6
00160 Helsinki

Kongressikeskuksen sivuilta löydät lisää tietoa kulkuyhteyksistä tapahtumapaikalle.