Medialle

Valokuva
Santtu Pajukanta

Tältä sivulta löydät mediamateriaalia Popcult Helsingistä, sekä tiedottajamme yhteystiedot. Parhaiten pysyt kartalla tapahtumien kulusta seuraamalla kotisivujemme uutisia ja sosiaalista mediaamme. Autamme myös mielellämme kaikissa tapahtumaa koskevissa kysymyksissä, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Popcultin sosiaalisen median kanavat:

Facebook / Instagram / Twitter

Kuvapankki

Popcultin kuvapankkiin pääset klikkaamalla tästä. Kuvien käytön yhteydessä tulee aina mainita myös kuvaajan nimi, joka löytyy kuvan alta.

Ota yhteyttä Popcultin tiedottajaan

Virve Honkala

[email protected]

Popcult Helsinki lyhyesti

Popcult Helsinki on vuonna 2019 neljättä kertaa järjestettävä viikonlopun mittainen con-tapahtuma, jonka aihealueina ovat tv-sarjat, pelit, sarjakuvat, kirjat ja elokuvat. Myös animea ja mangaa Popcultista löytyy, mutta tapahtuman teemoina ovat enemmän animaatio ja sarjakuva yleisesti, kuten Marvel, DC, Disney, Dreamworks ja monet muut. Tapahtumaan sisältyy puheohjelmaa, työpajoja, cosplayta, pelejä, kirpputori sekä konsertti- ja kunniavierasohjelmaa.

Seuraava Popcult Helsinki järjestetään Marina Congress Centerissä 11.-12.5.2019. Tapahtuma on ikärajaton ja alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi huoltajan seurassa.

Tapahtuman virallinen hashtag on #popcultfi. Popcult-tapahtumat järjestää vapaaehtoisvoimin Finnish Fandom Conventions RY.