Popcult Companion

Popcult Companion on Popcult Helsingin virallinen mobiilisovellus, jonka avulla pysyt perillä tapahtuman ohjelmasta ja kaikesta muusta mitä Popcultissa tapahtuu.

Popcult Companion sisältää saman tiedon kuin perinteinen ohjelmalehti, mutta kätevästi taskussasi. Voit tutustua tapahtuman ohjelmakarttaan reaaliajassa ja merkitä suosikkiohjelmasi. Kätevän info-osion avulla saat kaiken tarpeellisen tiedon tapahtumasta, tapahtuma-alueen karttoja unohtamatta. Sovellus hyödyntää Popcult-tiliä – jos olet jo merkinnyt suosikkiohjelmasi nettisivujen ohjelmakartaan, saat suosikkiohjelmasi sovellukseen kirjautumalla sisään. Popcult-tilin avulla suosikkiohjelmasi ovat tallessa laitteesta riippumatta!

Ohjelma

Tutustu sovelluksen avulla tapahtuman ohjelmakarttaan.

Suosikit

Lempiohjelmasi ovat aina tallessa, kun merkitset ne suosikeiksi

Ilmoitukset

Älä missaa lempiohjelmiasi! Sovellus lähettää sinulle ilmoituksen, kun suosikkiohjelmasi on alkamassa.

Kartta

Lyödä tiesi Marina Congress Centerissä tapahtuma-alueen kartan avulla

Info

Sovelluksesta löytyy kattava tietopaketti tapahtumasta ja kaikesta mitä siellä tapahtuu

Popcult Companion on saatavilla sekä iPhonelle, iPadille sekä Android-laitteille. Tarvitset sovelluksen käyttämiseen laitteen, jossa on vähintään iOS 8 tai Android 4.1 -käyttöjärjestelmä. Lataa sovellus heti puhelimeesi tai tablettiisi App Storesta ja Google Play Storesta!Apple, the Apple logo, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc. Android, Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.