Antti Pääkkönen

Antti Pääkkösen kunniavierasohjelmat lauantaina klo 12:30-13:45 Europaea-salissa ja sunnuntaina klo 15-15:45 Fennia II -salissa.
Nimikirjoitustilaisuus 2. kerroksen aulassa sunnuntaina klo 12-13!
Ohjelmiin ei tarvitse erillistä ohjelma- tai jonotuslippua.

Sadoista äänirooleista ja teatterin lavoilta tuttu Antti Pääkkönen saapuu Popcult Helsingin kunniavieraaksi!

Antti Pääkkösen ääni on monille suomalaisille tuttu lapsuuden nostalgisista Disney-elokuvista ja animaatiosarjoista. Pääkkönen on antanut äänensä Mikki Hiirelle, Toy Storyn Woodylle, Digimonin Taichi Yagamille, Monsterit Oy:n Masi Pallopäälle, Pienen Merenneidon Sebastian-ravulle ja monelle muulle.

Yli kahden vuosikymmenen aikana rakastettujen hahmojen äänirooleja on kertynyt satoja. Pääkkösen on jopa arveltu tehneen enemmän äänirooleja, kuin kenenkään muun suomalaisen! Pääkkösen rooleihin kuuluu yllä mainittujen lisäksi myös mm. Notre Damen kellonsoittajan Clopin, Madagascarin King Julien, Paavo Pesusienen Jalmari Kalmari sekä Tintin seikkailuista tuttu Professori Tuhatkauno. Pääkkösen äänen tunnistaa takuulla lähes jokainen suomeksi dubattuja animaatioita katsonut!

Pääkkönen on nähty myös lähes kuudessakymmenessä monipuolisessa roolissa Kansallisteatterissa. Lavalla Pääkkösen on voinut nähdä esimerkiksi Seitsemän Veljeksen Aapona, Nalle Puhin Nasuna ja Tuntemattomasta Sotilaan teatteriversion Lahtisena.

Popcultissa Pääkkönen kertoo monipuolisesta urastaan ääninäyttelijänä sekä sen, millaista työskentely Kansallisteatterissa on. Kunniavierasohjelma on täydellinen valinta teatterista ja ääninäyttelystä kiinnostuneille kävijöille!

Osta liput toukokuun Popcult Helsinkiin lippukaupasta.