Kirpputori

Valokuva
Jenni Suominen

Ensimmäisen kerroksen Nautica-salissa palvelee koko viikonlopun ajan kirpputori! Kirppiksellä voit myydä ja löytää kaikkea tv-sarjoihin, peleihin, kirjallisuuteen, sarjiksiin, cosplayhin ja muuhun populaarikulttuuriin liittyvää.

Tavaroiden ilmoittaminen kirpputorille on päättynyt.

Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli sinun tarvitsee vain tuoda tuotteet kirpputorille ja käydä sunnuntaina hakemassa myyntivoitot ja mahdolliset myymättä jääneet tavarat. Tavaran tuominen kirpputorille on täysin maksutonta.

Kirpputorin aukioloajat ostajille:

  • lauantaina klo 11-18
  • sunnuntaina klo 10-15

Tuotteita saa tuoda myyntiin koko tapahtuman ajan heti lauantaista klo 10 alkaen. Myös myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voit hakea koska vain, kuitenkin viimeistään sunnuntaina klo 16:30 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille tapahtuman kävijöille. Muista ottaa tavaroita hakiessasi henkilöllisyystodistus mukaan!

Kirpputorilla on käytössä kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Kirpun käyttöön tarvitset Kompassi-käyttäjätunnuksen. Myytävät tuotteet kirjataan järjestelmään etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa hintalaput, kiinnittää ne ja tuo tuotteet Popcultin kirpputorille. Tavarat skannataan ennen esille asettamista ja uudestaan, kun tuotteet haetaan pois. Näin varmistetaan myyjille ja ostajille luotettava ja joutuisa kirpputorielämys.

Tapahtuman aikana voit seurata Kirpusta tuomiesi tuotteiden myyntitilannetta.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]. Tavoitat kirppistiimin myös Twitterissä @conikirppis!