Popcult Helsinki 2019

Yhteistyössä

Popcult Helsinki 2019 tykittää lisää popkulttuuria toukokuussa!

Kuninkaat ja jedit palaavat taas keväällä, kun neljättä kertaa järjestettävä Popcult Helsinki avaa ovensa Marina Congress Centerissä 11.-12.5.2019.

Tapahtuman pääosassa ovat elokuvat, pelit, sarjakuvat, kirjat, cosplay ja tv-sarjat. Olitpa sitten Overwatch-pelaaja, Marvel-sarjakuvien tai Netflixin suurkuluttaja, Disney-fani, Aku Ankasta väitöskirjaa tekevä akateemikko, tai ihan vain hyvän kirjallisuuden ystävä, tule toukokuussa mukaan viettämään ikimuistoinen viikonloppu popkulttuurin parissa.

Marina Congress Center tarjoaa tilavan ja valoisan tapahtumapaikan Helsingin keskustan lähellä. Luvassa on näyttävä viikonloppu täynnä korkeatasoista ohjelmaa ja uusia yllätyksiä! Tapahtuma on ikärajaton.

Liput vuoden 2019 Popcult Helsinkiin ovat myynnissä nyt! Lippukauppaan pääset klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Osta lippu -painiketta. Viikonloppulipun hinta on 29 €.

Popcult Helsingin taidekujahaku on auki. tarkemmat ohjeet löytyvät blogistamme. Myös CMV- ja photoshoot-kilpailuihin voi ilmoittatua, lisätiedot ja säännöt löytyvät täältä. Cosplaypukukilpailun ja pukudesignkilpailun haku avataan myöhemmin helmikuussa.

Seuraa meitä somessa, niin saat ensimmäisenä uutisia tulevasta tapahtumasta!

Yhteistyössä