VALIKKO

Myyntipöydät

Popcultissa on tänäkin vuonna läsnä runsaasti monipuolisia yrityksiä. Esillä on niin kirjallisuutta, leffoja, koruja ja vaatteita, tietenkään japanilaisia herkkuja ja figuureja unohtamatta. Tutustu myyntipöytäsalin näytteilleasettajiin alla olevien linkkien kautta. Tervetuloa ostoksille!

Myyntipöytäsali

Kuva: Mira Strengell

Aavetaajuus

Nettisivut

Backstreet

Nettisivut

Bard&Jester

FINLAND’S Biggest Steampunk Warehouse

SteamPunk Workshop / Post Apocalyptic Warehouse / Fantasy Fortress / Medieval Forge …and Other Dimensions Wormhole Machine…

info@bardjester.com

Nettisivut

Head Hunter Store

Nettisivut

Eeva Nikunen - Fantasy Art

Pöydältäni löydät haltioita ja kuvituksia fantasiamaailmasta. Tuon Popcultiin mukanani taideprinttejä, alkuperäisiä maalauksia, postikortteja, kirjanmerkkejä ja rintanappeja. Tervetuloa tutustumaan!

FilmTown

Nettisivut

Kilala

Nettisivut

Manga Cafe

Nettisivut

Metsätähti

Naamioita, kaulapantoja ja muita käsitöitä.

Omoi

Nettisivut

Onsvaltti

Hamami-töitä.

Nettisivut

Osuuskumma

Nettisivut

Poromagia

Nettisivut

Purple Octopus

Purple Octopus on yhden hengen yritys,joka suunnittelee ja valmistaa mm. gootti-, rock- ja steampunk-henkisiä koruja Tampereella. Materiaaleihin kuuluvat nikkelitön korumetalli, lasi- ja kivihelmet sekä erilaiset itse suunnitellut kuvariipukset.

Nettisivut

Silja Lintula / Sävyunelma

Nettisivut

Suvi-Tuulia Simonen

Afrikkalaista taidetta.

Totentanz

Totentanz on pieni kotimainen yritys,joka haluaa tuoda tyylikästä mustaa kohtuu hintaan kaikille Suomessa. Tuotteemme saapuvat suoraa varastolta Porvoosta, joten paketit kulkevat nopeasti ja luotettavasti. Mallistomme laajenee ja tuotevalikoima paranee koko ajan. Meidät löytää Facebookista TotentanzStore ja Instagramista totentanzstore. Varaathan Popculttiin käteistä, sillä tapahtumassa meille voi maksaa vain käteisellä, ei korteilla!

Nettisivut

Urumi

Nettisivut