Kirpputori

Arkissa kävijöitä palvelee lauantain ajan kirpputori, jonne voit tuoda myytäväksi tarpeettomat tavarasi tapahtuman ajaksi! Kirpputorilla voit myydä kaikenlaista tv-sarjoihin, peleihin, kirjallisuuteen ja muuhun populaarikulttuuriin ja fanitukseen liittyvää.

Valokuva
Santtu Pajukanta

Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten tapahtuman lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat. Tavaran tuominen kirpputorille on maksutonta, eikä Popcult Helsinki siis kerää mitään provisioita tai pöytämaksuja.

Huom! Kaikki tuotavat tavarat on rekisteröitävä Kirppuun etukäteen! Tuotteiden ilmoittaminen kirpputorille sulkeutuu 6.4.2016 klo 23:59.

Kirpputori on auki ostajille lauantaina klo 11-18.30. Tuotteita saa tuoda myyntiin koko tapahtuman ajan heti klo 10 alkaen. Myös myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea koska tahansa lauantain aikana, kuitenkin viimeistään klo 19.30 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille tapahtuman kävijöille. Muista ottaa tavaroita hakiessasi jokin henkilöllisyystodistus mukaan!

Kirpputorilla on käytössä Traconissakin käytetty, itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Kirppu pyörii Traconin palvelimella, joten myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Kompassi-käyttäjätunnuksen Kirpun käyttämistä varten. Myytävät tuotteet kirjataan Kirppuun etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa kirjausnäkymästä hintalaput, kiinnittää ne myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteensa Popcultin kirpputorille. Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille, ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai tapahtuman lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys!

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]