Taidekuja

Taidekuja on omakustanteisten taiteilijoiden ja käsityöläisten kanava saada omat työnsä esille ja saada tunnustustaan töistään myymällä omia tuotteitaan. Popcult Helsinki 2016-tapahtuman taidekujalta löydät niin vanhoja tekijöitä kuin myös ensikertalaisia kujailijoita!

Tervetuloa katselemaan ja ihastelemaan taidekujalaisten kätten töitä!

Valokuva
Mira Strengell

Taidekujan myyjät

Miisa Lopperi aka Hurtanminttu

Miisa on nimeni, ja fantasia on pelini! Tältä pöydältä löytyy kaikkea puhtaista koristeista ja pinsseistä aina käytännöllisiin korttilompakkoihin ja kirjanmerkkeihin.

Laura Heikkala aka Heikala

Heikalan tarjontaan kuuluu laadukkaita ja käsintehtyjä omakustanteita, postikortteja, asusteita ja tapahtumittain vaihtuvia kausituotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Airi M. Kervinen

Tarjolla erikokoisia printtejä, kirjanmerkkejä, postikortteja ja muuta kivaa! Myyn sekä alkuperäisiä teoksia että fanitaidetta (mm. Dragon Age- ja Pokémon-peleistä). Teen myös paikan päällä luonnoksia & otan vastaan tilaustöitä.

Saara Asikainen

Myynnissä itsetehtyjä koruja osittain kierrätetystä materiaalista aiheina Tolkien, Harry Potter ja Lego. Postikortteja, printtejä ja tarroja joissa seikkailee tuttavuuksia mm. Doctor Whosta ja Sherlockista. Myös eläinaiheita piirros ja valokuvamuodossa. Myyn myös muutamia originaaleja ja luonnoksia.

Ina Dolk aka YumiKoyuki

Pöydälläni tarjoan ennen kaikkea videopelilähteistä inspritoitunutta fanitaidetta, mutta aiheena on myös esimerkiksi tv-sarjoista ja elokuvista tuttuja hahmoja! Tuotevalikoimaani kuuluu mm. printtejä, tarroja sekä charmeja. Olet tervetullut vilkaisemaan pöytäni antimia!

Maiju Lahti aka Surkea & Nora Lehtopuro aka Kulkutauti

Printtimme plus muut taidehörhötuotteet tulevat todennäköisesti miellyttämään useampaa eri fandomia!

Aleksi Remes aka BusterGarou & Saara Holappa

Pöydästämme löydät rakkaudella toteutettuja sarjakuvia, tarroja sekä printtejä eri kokoisina ja tyylisinä. Tarjoamme taidetta tummanpuhuvasta ja ronskista väriloistokkaaseen ja söpöön!

Jami Viljanen aka captaingalaga

Pöydästä ja pöydän alta löytyy fanarttia niin printtien, pinssien, tarrojen kuin myös charmien muodossa. Piipahda halutessasi myös tilaamaan paikanpäällä piirretty commission ja selaamaan Inktober’15:n satoa!

MacGreen

Myyn printtejä omista originaali-ideoista sekä fanitaidetta. Tervetuloa tutkimaan mitä myyntipöydästäni löytyy!

Bon & Cattu

Pöydältä löytyy runsaasti piirros/animaatio/pelisarjojen sekä originalihahmojen koristamia tuotteita printeistä ja tarroista kangaskasseihin ja meikki/rahapusseihin.

muura

Heippa! Täältä löytyy printtejä ja pientä sälää animeista ja videopeleistä! Piirrän myös tilaustöitä ihan mistä vain haluat!

Apila Pepita

Hei! Olen myymässä Popcultin taidekujalla omakustannesarjakuvia, taideprinttejä sekä hologrammitarroja! Tarjolla myös käsinpainettuja kangaskasseja ja T-Paitoja sympaattisin ja värikkäin printein.

Broci

Pöydästäni löytyy kauhusta ja söpöstä inspiroituneita kuvituksia sekä muita töitä. Eläin- ja mytologiatarroja, miwa-pehmokarhuja ja puisia magneetteja.

betamin & taollon

Etsitkö jotain nättiä koristamaan lehtiötäsi tai vaikkapa väripistettä seinällesi? Tältä pöydältä saatat löytää etsimäsi tarran, kirjanmerkin tai printin - tai jotain, mitä et edes tiennyt etsiväsi? Tule ottamaan selvää!

eschellan

Tarjolla fani- ja originaalitöitä printteinä & tarroja, tuu moikkaa!

Sulo

Peleistä ja animesta printtejä sekä jännää pikkusälää kuten tarroja ja pinssejä, come get it.

garama & nemky

Länsimaalaisista videopeleistä ja elokuvista inspiroitunutta digitaalista taidetta printtien, avaimenperien ja tarrojen muodossa.

Erli ja Raffe

Pöydästämme löytyy laadukkaita printtejä, akryylisiä kännykkäkoruja, tarroja ja vaikka mitä muuta monista eri fandomeista. Pöydästä löytyy myös originaalia taidetta ja super suloisia pehmopeuroja.

Woosome ja Kiwii

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman printeistä kortteihin ja kännykoruista kukkaroihin ja muuhun pikkukivaan, niin eri fandomeista kuin originaaleistakin.

Anayte Delahay aka arachnodentist

Popcultissa pöydästäni löytyy ainakin omakustannesarjakuva Feral Gentryn osat 1 ja 2, Raistlin-värityskirjaa sekä Kylo Renin tiukat housut! Tarravalikoimaa päivitetään ankarasti!

Maaria Laurinen

Laadukkaita omakustanteita ja taideprinttejä. Erityisesti animaatiosarjojen fani saattaa tehdä hyviä löytöjä!

Pihlajatar & Haltijakäpälä

Pihlajattaren valikoimasta löydät söpöä eläinaiheista pikkutavaraa ja hauskaa fanitaidetta. Haltijakäpälältä puolestaan makaaberin kaunista originaalitaidetta.

endrae

Saatavilla paljon erilaisia fanitaideprinttejä peleistä, että elokuvista ja tv-sarjoista. Pöydältä löytyy myös paljon erilaista pikkusomistetta; kännykkäkoruja, pinssejä, tarroja, sekä kirjanmerkkejä!

YUJIN

Tulkaa ihmeessä kurkkaamaan ja nauttimassa taidekujalaisten upeita artteja! (◍ ´꒳` ◍)b 
Myyn mm. animepainotteisia tuotteita! (Haikyuu, Love Live jne.) Originaali versiossa! Eli kaikki mitä myyn pöydälläni ovat vain kappaleen verran OTL Ei muuta ku vaan ☆TERVETULOA☆

Taina Koskinen aka Myrntai

Pöydältäni löytää kokoelman pöllöjä, kissoja, musteotuksia ja muita kummajaisia erilaisissa painotuotteissa tarroista printteihin sekä sarjakuvaan.

Vantalistit

Sateenkareva pariskunta myymässä erinäisiä taideteoksia ja muuta printtimediaa sekalaisista aiheista. Jokaiselle varmaan löytyy jotakin ;)

Nereidee & Sadyna

Olemme kaksi piirtäjäneitoa, joiden pöydästä löytyy monenlaista värikästä tuotetta! Valikoimaamme kuuluu mm. valikoima erilaisia postikortteja, tarroja, silmää hiveleviä taideprinttejä, lasinalusia, omakustannetaidekirjoja ja kolikkopusseja.

Noora Udelius aka snoora

A4 printtejä, postikortteja ja kaikkea pientä kivaa kuten esimerkiksi pinssejä! Teen myös tilaustöitä paikan päällä.

Marblebrain

Myynnissä on printtejä, tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Valikoimasta tulee löytymään sekä anime- että länsimaalaista tavaraa.

Sanelma Tuominen

Herkullisen värikkäitä käsin tehtyjä riipuksia, pikkuruisia kirjoja, kirjanmerkkejä löydät Sanelman pöydästä sekä voit teetättää tilaustyön.

Meg Valenwind aka Eksoottinen porkkana

Kaikesta voi tehdä koruja- metodilla valmistettuja krummerluureja joka makuun, koska kuka ei tarvitsisi pelottavaa joulupukinpää kaulakorua, plus fanart’ia myös vanhempaan makuun. Eksoottinen porkkana; koska arkisestakin asiasta saa jännää tekemällä.

Saija Korkiakoski aka dreadelion

Pöydältä löytyy printtejä, postikortteja, tarroja ja Uutena Juttuna (tm) charmeja monista sarjoista! Dragon Age, Steven Universe, Star Wars, Marvel, ja muita. Potentiaalisesti pääset myös nappaamaan tilaustyön paikan päältä, jos aikataulu suo!