Myyn­tipöy­dät

Popcultissa on tänäkin vuonna läsnä runsaasti monipuolisia yrityksiä. Esillä on niin kirjallisuutta, leffoja, koruja ja vaatteita, tietenkään japanilaisia herkkuja ja figuureja unohtamatta. Tutustu myyntipöytäsalin näytteilleasettajiin alla olevien linkkien kautta. Tervetuloa ostoksille!

Valokuva
Mira Strengell

Aavetaajuus

Backstreet

Bard & Jester

FINLAND’S Biggest Steampunk Warehouse

SteamPunk Workshop / Post Apocalyptic Warehouse / Fantasy Fortress / Medieval Forge …and Other Dimensions Wormhole Machine…

[email protected]

Eeva Nikunen – Fantasy Art

Pöydältäni löydät haltioita ja kuvituksia fantasiamaailmasta. Tuon Popcultiin mukanani taideprinttejä, alkuperäisiä maalauksia, postikortteja, kirjanmerkkejä ja rintanappeja. Tervetuloa tutustumaan!

FilmTown

Manga Cafe

Metsätähti

Naamioita, kaulapantoja ja muita käsitöitä.

Onsvaltti

Hamami-töitä.

Osuuskumma

Purple Octopus

Purple Octopus on yhden hengen yritys,joka suunnittelee ja valmistaa mm. gootti-, rock- ja steampunk-henkisiä koruja Tampereella. Materiaaleihin kuuluvat nikkelitön korumetalli, lasi- ja kivihelmet sekä erilaiset itse suunnitellut kuvariipukset.

Silja Lintula / Sävyunelma

Suvi-Tuulia Simonen

Afrikkalaista taidetta.

Totentanz

Totentanz on pieni kotimainen yritys, joka haluaa tuoda tyylikästä mustaa kohtuuhintaan kaikille Suomessa. Tuotteemme saapuvat suoraa varastolta Porvoosta, joten paketit kulkevat nopeasti ja luotettavasti. Mallistomme laajenee ja tuotevalikoima paranee koko ajan. Meidät löytää Facebookista TotentanzStore ja Instagramista totentanzstore. Varaathan Popculttiin käteistä, sillä tapahtumassa meille voi maksaa vain käteisellä, ei korteilla!