Tapahtuma

Popcult Helsinki on vuonna 2016 toista kertaa järjestettävä con, joka tuo yhteen sekä idän että lännen fandomeista kiinnostuneet ihmiset. Tapahtuma järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla 9.-10.4.2016. Vuonna 2015 loppuunmyytyyn tapahtumaan tuli reilut 1000 fania nauttimaan puheohjelmista, työpajoista, musiikkiesityksistä, cosplaysta, taidekujasta ja myyntipöytäsalista. Tästä pääset katsomaan edellisvuoden ohjelman. Vuoden 2015 kunniavieraana oli JARMO KOSKI, joka tunnetaan mm. äänirooleistaan Nalle Puhina, Alfred J. Kwakina, Nikke Knattertonin kertojana ja Tiivi-Taavina. Muita Popcult-tapahtumia ovat yhden päivän minitapahtuma Popcult Day ja klubi-ilta Popcult Nights.

Popcult Helsinki toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Tapahtuma on iltabileitä lukuunottamatta ikärajaton. Alle 7-vuotiaat pääsevät huoltajan kanssa ilmaiseksi.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta:

Tapahtuman virallinen hashtag on #popcultfi.

Popcult Helsingin järjestää vapaaehtoispohjainen Finnish Fandom Conventions RY. Yhdistyksen yhteystiedot löydät tästä tai voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].