Iltabileet

Luvassa musiikkia, pelejä, tanssia ja hengailua! Popcultin iltabileet (K-18) pidetään Cafe Mascotissa, osoitteessa Neljäs Linja 2. Kulttuuritalolta Mascotiin on matkaa 1,1 km, jonka voi taittaa kävellen, bussilla tai ratikalla. Bussi 23 lähtee Kultsan edustalta pysäkiltä 2124 ja se kulkee noin 15 minuutin välein. Muutaman sadan metrin päässä sijaitsevan Porvoonkadun ohi kulkee myös ratikka 3. Katso tarkemmat ohjeet reittioppaasta. Iltabileet alkavat virallisesti klo 20:00, jolloin DJ aloittaa soittamisen.

Meno = kova #popcultfi #iltabileet

A photo posted by Popcult Helsinki (@popcultfi) on

Sisään pääsee Popcult-rannekkeella. Café Mascotissa on vapaaehtoinen maksullinen narikka. Portaikon vierestä voi lainata erilaisia lauta- ja seurapelejä illan omaksi ohjelmaksi. Alakerta on varattu popculttilaisille, mutta myös yläkerta on avoinna; siellä on mahdollisuus pelata biljardia.

Illan maestrona toimii jälleen tsundere-tiskijukkamme DJ Makaki! Rakastettu esiintyjä hurmasi yleisönsä jo viime vuoden iltabileissä sekä Popcult Nightsissa vuonna 2015. DJ Makaki soittaa rohkeasti nörttimusiikkia: niin nostalgisia kuin tuoreitakin muistoja peli-, tv- ja elokuvamaailmoista, sekä jotain erityisesti Popcultia varten luotua. Fandom-suosikkeja kuullaan varmasti illan aikana!

Iltabileissä järjestetään myös Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen Fandom Open Mic! Onko sinulla jokin fandomiin liittyvä asia, henkilö tai ilmiö, mikä on saanut sinut pyörälle päästään ja josta haluaisit päästä jakamaan mielipiteesi niin, että vastaanottajana olisivat muutkin kuin kissasi? Ilmoittaudu Fandom Open Micciin! Lue lisää blogista.

Iltabileet loppuvat klo 01:00 eli lepäämisaikaa jää riittämiin, että sunnuntaina jaksaa taas coneilla! Cafe Mascot palvelee klo 02.00 asti.