Uutta Popcult Helsingin ilta­bileis­sä: fandom open mic!

Popcult Helsinki
07.04.2016

Hei Sinä Popcult Helsingin iltabileisiin osallistuva superfani! Onko sinulla jokin fandomiin liittyvä asia, henkilö tai ilmiö, mikä on saanut sinut pyörälle päästään ja josta haluaisit päästä jakamaan mielipiteesi niin, että vastaanottajana olisivat muutkin kuin kissasi? Säilytätkö yhä yöpöytäsi laatikossa 14-vuotiaana kirjoittamaasi kiihkeää Harry/Draco-ficciä? Onko Sherlock Holmesin tweedin ja piipputupakantuoksuinen olemus saanut runosuonesi sykkimään? Tuntuuko sinusta, että lempi tv-sarjallasi ei ole Suomessa muita faneja kuin sinä ja haluat käännyttää lisää ihmisiä uuteen uskoon?

Jos vastasit edes yhteen kohtaan kyllä, niin onneksi olkoon, juuri Sinun hetkesi avautua on koittanut, nimittäin ylihuomenna Popcult Helsingin iltabileissä järjestetään Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen Fandom Open Mic!

…………siis mikä?

Fandom Open Mic! Eli siis vapaasti suomennettuna lava on vapaa! Tule ja tuo kaikki kaverisikin! Lavalla on Open Micin perinteitä kunnioittaen vain yksi mikrofoni, mutta esityksessä saa olla mukana niin monta ihmistä, kuin Cafe Mascotin lavalle vain mahtuu. Yhden esityksen maksimipituus on seitsemän minuuttia siksi, että mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan.

Fandom Open Micin tarkoitus ei ole dissata, haukkua, loukata tai usuttaa, vaan koko ohjelma vedetään alusta loppuun hyvässä hengessä yhdessä innostuen. Osallistujille on luvassa pieni yllätys. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen Open Miciin tapahtuu nopeusjärjestyksessä Popcult Helsingin infopisteellä Kulttuuritalossa. Mikäli tilaa jää, myös paikan päällä Mascotissa voi osallistua.

Illan muusta ohjelmasta eli fandom-inspiroituneesta tanssimusiikista vastaa tuttuun tapaan DJ Makaki.

Popcult Helsingin iltabileet lauantaina 9.4.2016 Cafe Mascotissa klo 20 – 01.00. Ensimmäinen Open Mic klo 21.00, toinen 22.30. K-18.