Tapah­tuma­paik­ka

Tapahtuma levittäytyy kolmeen eri rakennukseen Suvilahden alueella. Käytössämme ovat Tiivistämö lämpiöineen, Cirkon Maneesisali ja Esitystaiteen Keskus eli "Eskus".

Tiivistämössä nähdään kunniavierasohjelmat ja Nights. Päivällä lämpiössä oleva kahvila on avoin kävijöille myös ilman tapahtuman ranneketta.

Cirkon Maneesisalissa sijaitsee kaikille avoin taidekuja. Mukana on niin uusia myyjiä, kuin jo taidekujaveteraaneina tunnettuja artesaaneja. Paikalla on myös teemaan sopivien yritysten myyntipöytiä. Tule tekemään löytöjä ja tue itsenäisiä taiteilijoita sekä pienyrityksiä.

Tapahtumapaikkaan nähden lähin metroasema on Kalasatamassa, mutta myös Sörnäisistä kävelee paikalle noin 10 minuutissa. Suvilahteen pääsee kätevästi myös bussilla tai kaupunkipyörällä.

Reittiopasta ja Google Mapsin kaltaisia karttasovelluksia käytettäessä suosittelemme laittamaan kohteeksi Tiivistämön (osoite: Kaasutehtaankatu 1, Helsinki). Tiivistämö sijaitsee tapahtumatilojen keskiössä ja esimerkiksi infon sekä narikan löydät Tiivistämön aulasta.

Esteettömyys

Suvilahden tilat eivät ole täysin esteettömiä. Kulkureitit ovat asfaltoituja, mutta paikoitellen jyrkkiä. Tiivistämön ovelle johtava ramppi on jyrkkä. Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC. Lämpiössä sijaitsevaan kahvilaan on esteetön pääsy ulkokautta. Cirkon Maneesisaliin on esteetön pääsy ja kulkuväylät sisällä ovat pyörätuolille sopivia. Eskukseen on mahdollista päästä hissillä, mutta hissi sijaitsee erillisen oven takana ja vaatii avaimen. Infosta voi pyytää henkilöä saattamaan hissille avaimen kanssa.

Olemme pahoillamme, etteivät tilat ole täysin esteettömät ja saavutettavat.