Medialle

Valokuva
Santtu Pajukanta | Popcult Helsinki 2017

Tältä sivulta löydät mediamateriaalia Popcult -tapahtumista, sekä viestintävastaavamme yhteystiedot. Parhaiten pysyt kartalla tapahtumien kulusta seuraamalla kotisivujemme uutisia ja sosiaalista mediaamme. Autamme myös mielellämme kaikissa tapahtumaa koskevissa kysymyksissä, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Popcultin sosiaalisen median kanavat:

Instagram / X (entinen Twitter) / Facebook / TikTok

Kuvapankki

Popcultin kuvapankkiin pääset klikkaamalla tästä. Kuvien käytön yhteydessä tulee aina mainita myös kuvaajan nimi, joka löytyy kuvan alta.

Ota yhteyttä Popcultin viestintävastaavaan

Saara Tuomisto

[email protected]

Popcult Day lyhyesti

Popcult Day on con-tapahtuma, joka järjestetään vuonna 2024 neljättä kertaa. Tapahtuman aihealueita ovat muun muassa cosplay, tv-sarjat, pelit, sarjakuvat, kirjat sekä elokuvat. Vaikka Popcult painottuu enemmän länsimaiseen populaarikulttuuriin, löytyy sieltä kuitenkin paikka myös animelle ja mangalle.

Seuraava Popcult Day järjestetään Suvilahdessa lauantaina 18.5.2024.

Pääsylipun hinta on 20€. Tapahtuma on ikärajaton, ja alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi huoltajan seurassa. Lippukauppa sijaitsee osoitteessa https://kompassi.eu/events/popcultday2024

Tapahtuman virallinen hashtag on #popcultfi ja #popcultday. Popcult-tapahtumia järjestää vapaaehtoisvoimin Finnish Fandom Conventions ry.