Ohjelma

Valokuva
Santtu Pajukanta | Popcult Helsinki 2016

Ohjelmahaku Popcult Day 2024 -tapahtumaan on auki!

Etsimme tapahtumaamme innokkaita ohjelmanpitäjiä, jotka haluavat syventyä ja sukeltaa fanittamisen erilaisiin ilmenemismuotoihin. Olipa intohimosi sitten lempisarjasi, vuoden hittielokuva, pelit, sarjakuvat, kulttisarjat, fandom-harrastaminen tai popkulttuurin kiehtovat ilmiöt, me haluamme kuulla sinusta!

Voit pitää perinteisen puheohjelman lisäksi työpajoja, esityksiä, osallistavaa ohjelmaa, muuta oheisohjelmaa tai vaikka jotain aivan uutta! Jos mielessäsi on ohjelmaidea, joka ei istu tuttuihin raameihin, kuulemme mielellämme myös tuoreita ja ennennäkemättömiä ideoita.

Ohjelmahaku alkaa 22.1. ja jatkuu 25.2. klo 23:59 asti. Valituille ohjelmanpitäjille ilmoitamme valinnasta 1-2 -viikon kuluessa haun päättymisestä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Kerro meille viestissäsi seuraavat asiat:

  • Ohjelman nimi: Kerro ohjelmasi aihe tai työnimi.
  • Kesto: Puheohjelman pituus on 45 tai 75 minuuttia, muut ohjelmatyypit voivat kestää pidempäänkin.
  • Kuvaus: Kirjoita lyhyt kuvaus ohjelman sisällöstä.
  • Aiempi kokemus: Oletko ennen luennoinut, pitänyt työpajaa tai esiintynyt?
  • Tarpeet ja huomiot: Mainitse esimerkiksi mahdolliset tekniset tarpeet, tietynlainen tila, soittimet, rajattu osallistujamäärä, materiaalimaksu työpajaan jne.

Haluaisitko pitää ohjelmaa, mutta et ole varma ideastasi? Lähetä se rohkeasti meille! Autamme mielellämme hiomaan ohjelmaehdotustasi ja vastaamme kysymyksiisi.

*Jos ohjelmasi oltiin hyväksytty korona-pandemian takia peruuntuneeseen Popcult Helsinki 2020 -tapahtumaan, voit edelleen tarjota ohjelmaasi Popcult Day 2024 -tapahtumaan. Vuonna 2020 hyväksytyt ohjelmat käymme läpi ensisijaisesti.