Yhteistyökump­paneille

Valokuva
Mikael Peltomaa | Popcult Helsinki 2017

Popcult Day 2024 tarjoaa lukuisia kaupallisia vaihtoehtoja yhteistyöstä ja sponsoroinnista kiinnostuneille!

Popcult Day on populaari- ja fanikulttuuriin keskittyvä tapahtuma, joka kutsuu mukaan kävijöitä kentän kaikilta laidoilta. Tapahtumassa on mukana ihmisiä, joiden kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat mm. länsimaiset ja aasialaiset tv-sarjat sekä elokuvat, sarjakuvat, pelit, musiikki ja kirjallisuus.

Popcult Dayn kävijät ovat pääasiassa nuoria aikuisia, mutta joukkoon mahtuu mukaan myös vanhempia sekä nuorempia kävijöitä, tarjoten hyvää näkyvyyttä ja myyntitilaa monille erilaisille toimijoille.

Yhteistyökumppaniksi tapahtumaan?

Popcult Day tarjoaa yrityksille laajan kirjon erilaisia mahdollisuuksia olla mukana toteuttamassa tapahtumaa. Tarjoamme myyntitilaa tapahtumassa sekä näkyvyyttä tapahtuman verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, tapahtuman fyysisessä kävijäoppaassa ja kävijöille suunnatussa mobiilisovelluksessa. Jokainen yhteistyö räätälöidään yksilölliseksi paketiksi yrityksen toiveiden mukaan. Yhteistyösopimuksen hinnoittelu määräytyy sen sisällön mukaan.

Ota yhteyttä:

Jesse Mikael Arokanto
Sponsorivastaava
[email protected]

Popcult-tapahtumia järjestää vapaaehtoisvoimin voittoatavoittelematon Finnish Fandom Conventions Ry. Kukaan tapahtuman tekijöistä tai sen taustaorganisaatiosta ei saa tapahtuman tekemisestä palkkaa tai korvausta ja tapahtuman mahdolliset tuotot käytetään tapahtuman kehittämiseen tulevina vuosina. Tapahtuman tulot koostuvat lipunmyynnistä, sponsori- ja myyjäsopimuksista sekä avustuksista.