Taidekuja

Taidekuja on tarkoitettu tarjoamaan näkyvyyttä ja tukea harrastajille, jotka voivat omissa pöydissään esitellä teoksiaan ja myydä töitään kaikille kävijöille. Taidekujalla taiteilija kohtaa yleisönsä ja kävijällä on hieno tilaisuus tavata ihminen teoksen takana. Popcult Helsinki siis rohkaisee aktiivisuuteen taidekujalla ja kannustaa vaikka lyhyeenkin sananvaihtoon. Monelle kävijälle sekä taidekujalaiselle tapahtumassa syntyneet kohtaamiset ovat ainutlaatuisia ja erittäin tärkeitä.

Taidekujalla myytävät teokset voivat olla esimerkiksi orginaalitöitä tai printtimediaa kuten omakustanteita, postikortteja ja julisteita. Myös pehmolelut, pinssit, kangaskassit sekä muut itse tehdyt esineet sopivat Popcult Helsinkiin.

Taidekujaa järjestää ja kaikkiin sitä koskeviin kysymyksiin vastaa mieluusti Eevi Nieminen, [email protected]

Taidekujahaku sijoittui ajalle 27.1.- 9.2., ja taidekujalaisten valinta tehtiin heidän portfolioidensa perusteella.

Lista taidekujan myyjistä

Sanna ‘Tigerstitch’ Mörsky

TigerStitchin pöydältä löydät mm. nörttiuskottavia hiha- ja laukkumerkkejä Doctor Who, BBC Sherlock ja Mass Effect fandomeista, Call of Cthulhu ja G.I. Joe kirjailuja, fimomassasta tehtyjä dinosauruskoruja ja puukoruja.

Linda ‘alekailin’ Hakkarainen

Hei! Olen nuori kuvataidelukiolainen joka myy kaikenlaista fanitaidetta. Pöydästäni löytyy paljon pikkusälää kuten tarroja ja avaimenperiä. Tulkaa käymässä ja jutustelemassa!

Liisa ‘Laisanen’ Kareranta

Eläinaiheisia tarroja ja postikortteja! Mukana myös muutamia merenneitoaiheisia töitä.

Melina ‘Biffe’ Molin

Useat, jotka käyvät taidekujalla pöytäni ääressä, toivoisivat suloisuusvaroitusta. Tässä se siis on: pöydältäni tulet löytämäänn suloisia kissa- ja chibitarroja, avaimenperiä ja printtejä. Löytyy niin komeaa bishietä kuin suloista kissatyttöä, käsintehtyjä unisieppareita unohtamatta. Pöydältäni löytyy myös joillekin tutuksi tulleet horoskooppiprintit uudenlaisina! Tule etsimään merkkisi ja nappaa pari tarraa toki mukaasi. (。>∀・)ゞ

endrae

Myyn pääasiallisesti printtejä, tarroja ja kirjanmerkkejä, mutta valikoimaani kuuluu myös kangaskasseja, postikortteja, sekä vaihtelevasti ns. ’pikkusälää’ (kännykkäkoruja jne). Valikoimani koostuu enimmäkseen fanitaiteesta videopeleistä, tv-sarjoista ja elokuvista.

Laura ‘Heikala’ Heikkala

Heikalan pöydästä löydät söpöjä tuotteita! Tarjontaan kuuluu originaalituotteita kuten printtejä, omakustannekirjoja, pinssejä ja kangaskasseja, mutta myöskin fanitaidetta useista eri sarjoista mm. printtien ja tarrojen muodossa.

Team Pärvelö

Ryhmämme on ollut sarjakuvien asialla jo vuodesta 2008 ja nyt meillä on pöydässämme enemmän sarjakuvaa kuin koskaan. Uusin julkaisumme Gaijin 3 on saatavilla ensimmäistä kertaa Popcult Helsingissä ja sen lisäksi pöydästämme löytyy myös vanhoja tuttuja sarjakuvia, kuten Lepakkoluolaa ja pikkuisia minizinejä. Lisäksi löydät pöydästämme oheistuotteita tarrojen, postikorttien ja muiden pienten ostosten muodossa.

Myla

Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä, kirjanmerkkejä, tarroja sekä muutama omakustannesarjakuvakin.

Taina ‘Myrntai’ Koskinen

Pöllöjä, varjokisuja, musteotuksia ja muita ihmeitä printteinä, tarroina ja kortteina. Sekä pöllöisää sarjakuvaa ja paperinukkeja!

Ninni ‘NinNin’ Laaksonen

Tuotteistani löytyy sekä omaa että fanitaidetta. Koruissa on Supernatural- ja Hannibal-teemaista matskua, mutta myös alkuperäistä designia löytyy runsaasti. Koruja löytyy korvakoruista chokerihin. Printit ja kortit ovat pääasiassa fanitaidetta sekalaisista fandomeista. Tule tekemään löytöjä!

Broci ja Annika Pepita

Brocin ja Annika Pepitan pöytä on täynnä kaikkea pientä kivaa, magneeteista puukoruihin ja pehmoleluihin. Löydät myös A3 kokoisin printtejä, postikortteja sekä sarjakuvia.

Sulo

Pikkusälää ja printtejä videopeleistä ja piirretyistä.

Nightmarehound/Hurtanminttu

Fantasiaa ja magiaa, pöydältäni löytyy kaikkea erityylistä pikkukivaa pinsseistä charmeihin ja sarjakuvista tarroihin.

Saija ‘dreadelion’ Korkiakoski

Peli- ja leffaprinttejä! Postikortteja! Pacific Rim! Assassin’s Creed! Hobitti! Dragon Age! Captain America!

Marianne ‘Mouru’ Mölsä

Pöytäni antimia on mm. horoskooppiprintit, Pokemon-aiheiset avaimenperät sekä monen fandomin kattavat tarrat. Tervetuloa tekemään tuttavuutta!

Anni ‘Nieidanine’ Keränen & Päivi ‘Ered’ Niinikangas

Tarjolla laadukkaita sarjakuvia, taideprinttejä, tarroja ja postikortteja!

Sara ‘Sara/Sarasade’ Valta

Pöydältäni löytyy omakustannesarjakuvia, tarroja, printtejä ja kortteja. Tulkaa tutustumaan tarjontaani tai vaikka moikkaamaan!

Satumatkatoimisto

Viisi piirtäjää - Aletraidi, Kaikkitietäjä, Lurkkija, Haikaraa ja Elina-Elsu - yhdisti voimansa luodakseen yhdessä mm. sarjakuvaa, printtejä ja tarroja monipuolisesti useasta eri fandomista.

MSAK

MSAK tarjoaa kaunista taidetta monessa muodossa kaikenlaisille populaarikulttuurin ystäville. Meiltä löytyy esimerkiksi monenkokoisia printtejä, kortteja sekä herkullisen sööttejä koruja. Pidit sitten Game of Thronesista, Hannibalista, Neon Genesis Evangelionista, Dragon Age-peleistä, TF2:sta tai vaikkapa Studio Ghiblin elokuvista, niin kannattaa piipahtaa meidän pöydällämme!

Kuura Reign

Kuura Reign valmistaa käsityönä ja uusiomateriaaleja hyödyntäen uniikkeja asusteita inspiraationaan katutyylit ja geek-kulttuuri. Kevään valikoimassa muunmuassa solmukkeita, lonkeroita ja lohikäärmeen suomuja.

Melina ‘Meilina’ Cunelius

Kierrätetyistä tarvikkeista kauniita ja yksilöllisiä koruja.

Erli

Pöydässäni on myynnissä laaja valikoima tuotteita monista eri fandomeista, joten jokaiselle löytyy jotakin! Laadukkaita printtejä ja kortteja ja kestäviä kännykoruja, jotka sopivat myös älypuhelimiin.

Woo & Kiwii

Pöytämme artistit tarjoavat laajan valikoiman useita eri tuotteita (mm. printtejä, kännykoruja ja rahapusseja) monista eri fandomeista. Tästä pöydästä löytyy jokaiselle jotakin.

Elisa ‘elizakaze’ Ruuhijärvi

Printtejä, tarroja ja muuta pientä kirjanmerkeistä lasinalusiin. Pöydässä edustavat mm. Pacific Rim, Sherlock Holmes (eri versioita), Over The Garden Wall sekä Edgar Wrightin elokuvat.

Sanelma Tuominen & Noora Nevalainen

Meitä on kaksi, kammottavaksi! Tule pelastamaan pöydästämme omasi, jotta maailma pelastuu! Magneetteja, avaimenperiä, koruja sekä originaaleja teoksia peleistä ja popkulttuurista. Teemme paikan päällä myös tilaustöitä!

Noxi

Tuotevalikoimastani löytyy originaaleja käsintehtyjä koruja, pehmoleluja, taidenukkeja, pinssejä, kännykoruja sekä turriasusteita. Myyn myös fanitaidetta seuraavista sarjoista : Team Fortress 2, Adventure Time, Okami, My Little Pony, Portal 2, Doctor Who, Supernatural.

Tyrni, Mio, Emiel

Pöydässämme on laaja kirjo taidetta ja tuotteita meitä, sekä toivottavasti sinua, innostavista aiheista; sarjoista kuten Game of Thrones, Sherlock, Hannibal ja Gravity Falls, sekä uusista peleistä kuten Never Alone ja Five Nights at Freddy’s. Olemme varanneet mukaan myös originaaleja aiheitamme – tervetuloa tutustumaan!

Maaria Laurinen ja Joiku Rauhala

Maarian ja Joikun pöydästä löydät kauniita taideprinttejä sekä -postikortteja, aiheina muunmuassa fandomit ja luontoteemat! Valikoimiimme kuuluu myös omakustannesarjiksia ja taidekirjoja.

Eva “evelmiina” Eskelinen ja Ture Ekroos

Taideprinttejä ja postikortteja, myös Game of Thrones aiheista fanzineä saatavilla!

Noora ‘snoora’ Udelius

Taikatyttö- ja shoujo-keskeistä taidetta printtien, tarrojen, avaimenperien ja muun pikku tavaran muodossa!

Sesilja ‘Joniina’ Lindell

Tarjolla fanartia sekä eläin- ja luontoaiheisia töitä graafisemmalla tyylillä toteutettuna. Sopivan isot printit sopivat kehystettynä kivasti vaikka sisustukseen! Valikoimassa myös postikortteja.

Aino Korpinen

Pöydästä löytyy useita originaaliprinttejä sekä fanartia Adventure Timesta ja BBC:n Sherlockista. Lisäksi käsin piirrettyjä koruja.

Eve ‘PoisonPineapple’ Ruottinen

Pöydästäni löytyy erilaisia postikortteja, tarroja, kangaskasseja, koruja, sekä muita jännittävyyksiä. Kannattaa tulla kurkkaamaan!

Lady Perry

Lady Perry on Jenan ja appelsinin muodostama dynaaminen taideduo, joka valmistaa söpöjä ja hauskoja pussukoita ja muita ompeluksia. Luvassa on myös Jenan ja appelsinin omaa taidetta, muun muassa korttien ja printtien muodossa!

Vilma ‘Huopa’ Lindroos

Pöydästäni löytyy taidetta ja tilpehööriä originaalitöiden lisäksi sekä länsi- että itämaisista lähdeteoksista!

sra/bataatti & kirjo & morinoyosei

Ryhmämme myy orginaali- ja fanitaidetta, printtejä, tarroja ja charmeja. Fanitaiteemme keskittyy pääsääntöisesti länsimaisiin elokuviin ja sarjoihin esim. Hannibal, Sherlock ja Doctor Who. Myynnissä on myös koruja ja osa meistä ottaa vastaan myös tilaustöitä