Tapahtuma

Stadilainen con! Popcult Helsinki on Kulttuuritalolla Helsingissä 25.-26.4.2015 ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen viikonlopputapahtuma.

Faneja keräävät viihde kuten tv-sarjat, pelit, elokuvat, sarjakuvat ja kirjallisuus ovat tapahtumamme polttopisteessä. Fanitat sitten Game of Thronesia, Doctor Whota, Marvel-universumia, Twin Peaksia tai Sailor Moonia, löydät Popcultista varmasti itsellesi sopivaa ohjelmaa ja samanhenkisiä ihmisiä. Vuonna 2015 kunniavieraana on JARMO KOSKI, joka tunnetaan mm. äänirooleistaan Nalle Puhina, Alfred J. Kwakina, Nikke Knattertonin kertojana ja Tiivi-Taavina.

Tapahtumassa on muunmuassa puoliakateemista ja viihteellistä puheohjelmaa, miittejä, nörttikirpputori, cosplayta, musiikki-, tanssi- ja showesityksiä sekä osallistavaa ohjelmaa työpajojen, kilpailujen ja pelien merkeissä. Katso tarkka ohjelma täältä! Luvassa on myös tuttu-puttu myyntipöytäsali sekä nousevien taiteilijoiden ja käsityöläisten taidekuja.

Lauantaina 25.4. järjestetään klo 19 eteenpäin iltabileet (k-18) Cafe Mascotissa (Neljäs Linja 2), esiintyjänä DJ Makaki.

Popcult Helsinki toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Tapahtuma on iltabileitä lukuunottamatta ikärajaton. Alle 7-vuotiaat pääsevät huoltajan kanssa ilmaiseksi.

Edustamme myös sosiaalisessa mediassa:
http://www.facebook.com/popcultfi
http://popcultfi.tumblr.com/
https://twitter.com/popcultfi
http://instagram.com/popcultfi
http://www.youtube.com/user/popcultfi

Tapahtuman virallinen hashtag on #popcultfi.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai katsoa asiaasi koskevan vastaavan yhteystiedot Järjestäjät-osiosta.