Kirpputori

Arkissa kävijöitä palvelee lauantain ajan kirpputori, jonne voit tuoda myytäväksi tarpeettomat tavarasi tapahtuman ajaksi! Kirpputorilla voit myydä kaikenlaista tv-sarjoihin, peleihin, kirjallisuuteen ja muuhun populaarikulttuuriin ja fanitukseen liittyvää. Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten tapahtuman lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat. Tavaran tuominen kirpputorille on maksutonta, eikä Popcult siis kerää mitään provisioita tai pöytämaksuja.

Lisää kirpputorille tuotteita täällä! Tarvitset myymiseen Kompassi-tunnuksen.

Huom! Tuotteiden ilmoittaminen kirpputorille sulkeutuu 23.4.2015 klo 23:59.

Kirpputori on auki ostajille lauantaina klo 11-18.30. Tuotteita saa tuoda myyntiin koko tapahtuman ajan heti klo 10 alkaen. Myös myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea koska tahansa lauantain aikana, kuitenkin viimeistään klo 19.30 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille tapahtuman kävijöille. Muista ottaa tavaroita hakiessasi jokin henkilöllisyystodistus mukaan!

Kirpputorilla on tänä vuonna käytössä Traconissakin käytetty, itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Kirppu pyörii Traconin palvelimella, joten myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Tracon-käyttäjätunnuksen Kirpun käyttämistä varten. Myytävät tuotteet kirjataan Kirppuun etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa kirjausnäkymästä hintalaput, kiinnittää ne myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteensa Popcultin kirpputorille. Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille, ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai tapahtuman lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys!

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]

Tuotteiden valmistelu

  • Myytävät tuotteet tulee rekisteröidä kirpputorin Kirppu-järjestelmään 23.4.2015 klo 23:59 mennessä. Tämän jälkeen ei voi lisätä uusia tuotteita myyntiin tai vaihtaa hintoja. Tämä tapahtuu Tavaralista-sivulta.

  • Tuotteiden hintojen tulee olla 0,50 euron tarkkuudella vaihtorahaongelmien välttämiseksi! Eli esimerkiksi 2 € tai 1,5 € ovat sopivia hintoja, mutta 1,20 € ei ole!

  • Jokaisessa myyntiin tulevassa tuotteessa tai kiinteässä tuotepaketissa tulee olla oma, uniikki, nettisivulta tulostettava hintalappu, joka sisältää viivakoodin, hinnan, myyjänumeron ja tuotetunnuksen. Katso hintalappujen kiinnitykseen liittyvä ohjeistus.

  • Kirppu-järjestelmään voi rekisteröidä vain yksittäishinnoiteltuja tuotteita. Jos sinulla on jotain myytävää, johon tämä järjestely ei mielestäsi sovellu (esim. paljon samanhintaisia figuureita tai keräilykortteja), ota yhteyttä sähköpostilla.

  • Kirpputorilla tuotteita tullaan käpälöimään paljon, joten pidä huolta että ne kestävät sen. Esimerkiksi julisteisiin ja pusseissa oleviin peruukkeihin voi olla hyvä kiinnittää kuva tuotteesta, jotta niitä ei availtaisi jatkuvasti - aiemman kokemuksen perusteella ne ovat kaikkein helpoimmin vahingoittuvat tuotetyypit..

  • Kaikissa vaatteissa on oltava henkari mukana. Merkitse myös henkariin nimesi esim. maalarinteipillä, jos haluat saada sen takaisin. Muista myös pyytää se tavaroita hakiessasi, myyjät eivät välttämättä asiaa kiireen keskellä muista.