Popcult Nights 2024

Mitä olisi päivä ilman yötä? llan hämärtyessä muuttaa tapahtumamme muotoa ja valloilleen pääsee Popcult Dayn villimpi alter ego: Popcult Nights.

Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa täysi-ikäisille fanikulttuurin ystäville. Illan aikana luvassa on kimallusta ja tekoripsien räpsyntää, räjähtäviä live-esityksiä ja mukaansatempaavia DJ-settejä. Tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä, ota siis somet seurantaan @popcultfi

Tiivistämön lämpiön puolella voi nauttia rauhassa teemaan sopivista virvokkeista ja Popcult-karaoke palvelee oman elämänsä musikaalistaroja koko illan.

Paikalle saa saapua juuri sellaisena kuin olet. Joraa cossissa, dragi päälle vedettynä, päästä varpaisiin asuteisiin puettuna tai vaikka lempihahmosi kuvalla koristelussa oloasussa!

Liput tapahtumaan ovat jo myynnissä! Lipun hinta on erikseen ostettuna 15€ (sisältää narikan). Popcult Day -lipun yhteydessä ostettaessa Nights -lipun hinta on 5€. Voit siis ostaa Day + Night lippupaketin yhteishintaan 25€ (sis. narikan). Popcult Nights -tapahtuma on K-18.

Tapahtumapaikka

Tiivistämö sijaitsee aivan Suvilahden sydämessä. Lähin metroasema on Kalasatamassa, mutta myös Sörnäisistä kävelee paikalle noin 10 minuutissa. Suvilahteen pääsee kätevästi myös bussilla tai kaupunkipyörällä. Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC ja pääovella on tukeva ramppi.

Missä: Tiivistämö, Helsinki
Milloin: 18.5.2024
Pukukoodi: Vapaa
Liput: 15 € kpl, sis. narikan / Dayn yhteydessä ostettuna 5€