Tunnelmia syksyn Popcult Nights 2023 -tapah­tu­mas­ta

Popcult Helsinki
07.03.2024

Viikko sitten julkistimme, että Popcult Nights palaa tänä keväänä Popcult Day- tapahtuman yhteydessä 18.5. Mutta mikä oikein on Popcult Nights? Paras tapa selittää, on näyttämällä. On siis aika palata viime syksyn tunnelmiin, ja muistella Tiivistämön ilmapiiriä sekä upeita esityksiä!

Karaoke

Popcult Nights 2023 toi coneista tutun Anime-karaoken iltabileisiin. Tapahtumassa oli käytössä kaksi karaokejärjestelmää, Ultra Star ja Singa, joiden ansiosta biisikirjastosta löytyi laulettavaa yli 100 000 kappaleen verran. Kävijöiden mukaan ilmapiiri karaokessa oli innostava, muita kannustettiin ja välillä laulettiin mukanakin.

Tunnelmaa Nightsin karaokesta
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023
Karaoke löytyi Tiivistämön lämpiön baarin yhteydestä
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023

Saimme tapahtuman jälkeen karaoken toiminnallisuudesta paljon hyödyllistä palautetta. Tänä keväänä Nightsin karaoke palaakin siis entistä parempana!

COLLAPOP!

COLLAPOP! x Popcult Nights oli mukaansatempaava tanssishow, jossa tanssiryhmät BLUFF, LUMINE, Over the Zettai ja Nenuttemita yhdistivät voimansa DJ Kehvelin kanssa. Illan ensimmäisenä esiintyjänä Collapop räjäytti tanssilattian, eikä jättänyt ketään kylmäksi! Esitys muodosti huikean kokonaisuuden, jossa yleisö pääsi bilettämään populaarikulttuurista tunnettujen biisien tahtiin.

Esiintyjien energia piti tunnelman katossa alusta loppuun
Valokuva
Nyymix | Popcult Nights 2023
COLLAPOP! settiin sisältyi esityksiä useista eri genreistä. Vedon aikana nähtiin niin pirteitä, animesta tuttuja tansseja kuin dramaattisia k-pop koreografioitakin
Valokuva
Nyymix | Popcult Nights 2023
Esitys huipentui Cha Cha Chahan ja possujunaan!
Valokuva
Nyymix | Popcult Nights 2023

Voit palata tanssintäyteisiin tunnelmiin katsomalla koko COLLAPOP! shown youtubesta.

Kariana Grandi

Drag-artisti Kariana Grandi tarjosi Nightsissa popkulttuurireferenssien täyteisen, audiovisuaalisen spektaakkelin. Esitys ihastutti, hämmästytti ja osallisti. Tällaista ei oltu ennen coniympäristössä nähtykään. Kariana Grandin showssa yhdisteltiin videota ja lavashowta – useita asunvaihtoja unohtamatta. Esitys vei katsojat Karianan mukana matkalle läpi universumien, herättämään koronatauon jäljiltä yhä uinuvan Popcultin silmän.

Kariana Grandi saapui ensimmäisen kerran lavalle Saw-elokuvia parodioivassa asussa.
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023
Esityksen aikana Kariana nähtiin myös Princess Peachinä
Valokuva
Nyymix | Popcult Nights 2023
Eniten yleisöä huudatti Masked Singer -parodia, jossa tiikeriasun alta paljastuikin Miku Hatsune!
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023

Kariana Grandin esityksen voi nyt katsoa kokonaisuudessaan youtubesta youtube.com/@popcultfi!

Loth

Orkesterimusiikin säveltäjä Loth teki DJ-debyyttinsä Popcult Nightsissa. Loth tarjoili setissään internetin parhaat kissameemit taivutettuna trancen ja EDM:in tahtiin. Mukana oli originaaleja sävellyksiä ja remixejä TikTokista tutuilla soundeilla höystettynä. Uusi tuttavuus Loth yllätti yleisön erittäin positiivisesti ja piti tanssilattian kuumana!

Lothin DJ-debyytti ei jättänyt ketään kylmäksi!
Valokuva
Nyymix | Popcult Nights 2023
Yleisö tanssi ja Tiivistämön huikea valaisu lisäsi biletunnelmaa
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023

Lothin setin voi nyt katsoa kokonaisuudessaan Popcultin youtubekanavalla youtube.com/@popcultfi

HotAnimeBoyz

Kvartetiksi kehittynyt HotAnimeBoyz oli monille kävijöistä tuttu jo aikaisemmista tapahtumista. Tuttu ei kuitenkaan tarkoittanut tylsän turvallista, sillä bändi sai yleisön hullaantumaan jo ensimmäisillä soinnuillaan. Coverbändi HotAnimeBoyz lupasi "tykittää ystävyyden voimalla bängeriä bängerin perään" ja sai ehdottomasti jöröimmänkin kävijän joraamaan. Setin aikana kuultiin suomenkielisiä covereita niin animetunnareista kuin muistakin popkulttuurin klassikoista.

HotAnimeBoyzin laulaja VV otti lavan haltuun
Valokuva
Nyymix | Popcult Nights 2023
Shown aikana feataamassa kävi myös Nokkosnukka!
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023
Settiin sisältyi mm. klassikoiden klassikko: Caramelldansen!
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023

Käy katsomassa HotAnimeboyzin huikea veto kokonaisuudessaan Popcultin youtubekanavalta youtube.com/@popcultfi!

DJ Yukata

Illan päätti useiden conien iltabileistä tuttu DJ Yukata. Yukata toi tanssilattialle kovimmat anime-, peli- ja popkulttuuri bängerit, eikä yleisö ollut saada tarpeekseen! DJ settiä tehosti taustalla pyörivät biiseihin sopivat visuaalit.

DJ Yukata tunnetaan punaisesta yukatastaan
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023
Tunnelmalliset visuaalit ehostivat Yukatan DJ settiä
Valokuva
Minapamina | Popcult Nights 2023

Tällainen siis on Popcult Nights! Iltaan mahtuu tanssia, kimallusta ja tekoripsien räpsyntää, räjähtäviä live-esityksiä ja mukaansatempaavia DJ-settejä. Unohtamatta myöskään teemaan sopivia virvokkeita ja hyvää seuraa.

Seuraava Popcult Nights 18.5.2024 ja liput ovat jo myynnissä osoitteessa kompassi.eu!

Lipun hinta on erikseen ostettuna 15€ (sisältää narikan). Popcult Day -lipun yhteydessä ostettaessa Nights -lipun hinta on 5€. Voit siis ostaa Day + Night lippupaketin yhteishintaan 25€ (sis. narikan). Popcult Nights -tapahtuma on K-18.

Nähdään keväällä!