Lisää Popcult Day 2024 -ohjel­ma­julk­istuk­sia!

Popcult Helsinki
05.03.2024

On aika jakaa lisää Popcult Dayn ohjelmajulkistuksia! Tällä kertaa vuorossa pohdintaa Twilight -saagasta, K-pop tietovisa sekä keskustelupiiri sydämellisestä merirosvosarja Our Flag Means Deathista.

”Vampyyrit EI kimalla!!” – Viha-rakkausluento Twilightistä

Fazikku

Twilight, Houkutus. Pelkkä nimi herättää todennäköisesti jokaisessa fight or flight -reaktion. Kautta aikain on kimaltelevia vampyyrejä ja paidattomia ihmissusia sisältävä lähinnä teineille suunnattu kirja- ja leffasarja jakanut mielipiteitä ja herättänyt seuraajissaan niin ihastusta kuin vihastusta. Ohjelmassa franchisea yrittää aukaista entinen Twilight-vihaaja, joka vuosia ensikosketuksen jälkeen päätti tutustua tarinaan tarkemmin ja selvittää, mikä siinä ihmisiä oikeastaan viehättää ja inhottaakaan. Yritämme kelailla tarinaa pintaa syvemmältä ja käydä läpi sekä hyviä että huonoja puolia; mitä hyvää Twilight on saanut aikaiseksi, mikä taas on problemaattista? Sarja on vääjäämättä jättänyt ikuisen merkkinsä vampyyrien historiaan niin hyvässä kuin pahassakin, mutta onko se loppujen lopuksi niin huono juttu?

Blackbeard the murdering bastards rebirth into gaydom: Gender, sexuality, violent crimes and Our Flag Means Death -keskustelupiiri

Janne

What did you think and feel about the fluctuating rebirth of the Blackbeard? Viewing himself as a monster, he attempts to become something new. But does the community allow it? With this wonderful interplay of masculinity and feminity, and the crime that created the Kraken as our starting point, come participate in a group discussion on the themes of gender, sexuality and violent crimes, through the medium of Our Flag Means Death.

K-pop tietovisa

kitkat & SaraElma

Tietovisa kaikille kpop-faneille! Ohjelmassa testataan tietämyksesi korealaisesta popmusiikista ja -kulttuurista tietovisan muodossa. Voittajalle luvassa pieni palkinto!

Nämä ja paljon muuta ohjelmaa Popcult Dayssa 18.5.2024! Liput ovat myynnissä osoitteessa kompassi.eu