VALIKKO

Tapahtuma

Popcult Day kutsuu popkulttuurin fanit Helsingin Kulttuuritalolle 12.5.2018!

Toukokuun keväinen con-tapahtuma tuo yhteen kaikki animaation, fantasian, scifin ja muiden popkulttuurin ilmiöiden fanit. Popcult Dayn teemana ovat tänä vuonna fanittamisen eri muodot. Luvassa on huipputason luentoja, kunniavierasohjelmaa, esityksiä, taidekuja, työpajoja sekä paljon muuta! Popcult Day järjestetään Kulttuuritalolla, jossa aiemmin on nähty myös viikonlopputapahtuma Popcult Helsinki. Paikalle on helppo päästä julkisilla ja Kulttuuritalon ravintola tarjoilee kävijöille mieluista purtavaa!

Tapahtuman lipunmyynti alkaa 14.2.! Pääsylipun hinta on 14 euroa.

Ohjelmahaku on nyt auki! Hakusivulta löydät lisätietoja Dayn ohjelmatyypeistä.

Työvoima- ja taidekujahaku aukeavat tammikuun aikana. Lipunmyynti alkaa helmikuussa. Tiedotamme pääsylipun hinnasta sekä lipunmyynnin tarkasta päivämäärästä myöhemmin.

Tule nauttimaan popkulttuurin maailmasta toukokuussa! Seuraa meitä somessa, niin saat lisätietoa tapahtumasta aina nopeasti:

Tapahtuman virallinen hashtag on #popcultfi. Popcult Dayn järjestää vapaaehtoispohjainen Finnish Fandom Conventions RY. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse popcult@popcult.fi. Tapahtuman eri vastaaviin saat yhteyden yhteystiedot-sivulta!