Taidekuja

Popcult Dayn taidekuja on auki tapahtumapäivänä 12.5. klo 10-17:30. Kujalta löydät fanitaidetta, tarroja, kortteja, originaaleja taideteoksia, käsitöitä ja paljon muuta!

Taidekujapöytien esittelyt

Malvien

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, penaaleja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja. Kankaiden kuoseissa seikkailevat mm. Shiba Inut, alpakat, kissat ja muut söpöt ja hauskat aiheet.

Susanna “Sadyna” Silván ja Auraboo

Meiltä löytyy myynnistä mm. värikkäitä printtejä, mukinalusia, tarroja, originaaleja sekä omakustannesarjakuvaa. Tervetuloa ostoksille!

Broci

Pöydältäni löytyy sarjakuvia, kauhua, tarroja, fantasiaa, tummanpuhuvaa, pinssejä ja muuta karmivan kivaa.

Sassa “Savi” Vilke

Sarjiksia, tarroja, killuttimia! Tulkaa tsekkaamaan pöydän täydeltä matskua aiheina Harry Potter, Silmarillion, avaruus, luonto ja vaikka mitä muuta. Myös ensimmäistä kertaa myynnissä sarjakuva Kalmanväki.

Iida “Savivompatti” Leonsaari

Elintarvikekäyttöön sopivaa käsintehtyä keramiikaa suoraan Turun Pääskyvuorelta. Puuttuuko sinulta suuren suuri teemukin tai juuri taskuun sopiva pikkuinen savipupu? Kenties hellyyttävä lankamonsteri? Eipä puutu kauaa kun poikkeat Savivompatin pöydän ääreen.

Ciconia ja Yogi

Tarjoamme erikokoisia printtejä, tarroja ja itse muotoiltuja ja maalattuja pinssejä. Aiheet vaihtelevat originaalien ja fanartin välillä. Fanart osastolta löytyy mm. kasa supersankareita ja -pahiksia, videopelihahmoja, drag queeneja, muumeja ja ties mitä muuta. Mahdollisesti tuotteistamme voi löytyä myös postikortteja ja kangaskasseja.

suikka

Pöydälläni on tarjolla pääasiassa fanarttia animeista ja peleistä printtien, tarrojen ja charmien muodossa, aiheina mm. Gintama, Houseki no Kuni, Golden Kamuy, Overwatch, Ensemble Stars sekä monia muita! Myyn lisäksi myös originaaleja vihkoja yöperhosprintillä.

Ykä ja Keychainy

Piirrämme monipuolisesti fanarttia ja originaaliteoksia. Pöydältämme löytyy kaikkea pientä kivaa, mm. tarroja, magneetteja ja kortteja. Myös pussukoita , A5 ja A4 kokoisia printtejä on tarjolla.

Sodabones

Myynnissä värikästä originaalia että fanitaidetta printtien, postikorttien ja tietysti tarrojen muodossa. Aihe vaihtelee noidista, puputytöistä ja demoneista animeen, videopeleihin ja glitterpilviin. Jos toivomaasi hahmoa ei joukosta löydy, teen mahdollisesti tilaustöitä paikan päällä - tai jo sitä ennen!

Virigus ja Fuugis

Kuuluuko estetiikkaasi kukkakoristeiset kallot tai kenties karmivat taideteokset? Tule käymään pöydällämme katselemassa tarjontaamme tai vain moikkaamassa! Originaalien sekä fanitaiteiden lisäksi löydät pöydältämme tarroja, hirvenluusta valmistettuja koruja, magneetteja, sekä käsin veistettyjä kristallisaippuoita!

Jos suloiset eläinvauvat tai fantasiateemaiset kuvitukset ovat mieleesi, tule piipahtamaan pöydällämme! Originaali ja fanitaide printtien lisäksi myyntiin tulossa mm. tarroja, pinssejä ja jokunen avaimenperäkin.

Alluffer ja Kiserinn

Alluffer: Myyn julisteta, tarroja sekä postikortteja alkuperäisteoksistani.

Kiserinn: Pöydältäni löytyy fanitaidetta sekä originaalitöitä printteinä sekä tarroina, ja niitä löytyy monessa eri koossa. Sarjoista hyvin edustavat esimerkiksi studio ghiblin työt ja originaalitöitä inspiroivat mm. eläimet ja luonto!

Taru ja Eleonora

Pöydältämme löytyy sekä faniaiheisia että originaaleja printtejä, tarroja ja muita tuotteita.

Pyrograafikko ja Kvartsi Cosplay

Pyrograafikko polttokaivertaa puulle sisustus- ja käyttöesineitä fandomien hengessä. / Kvartsi Cosplay valmistaa käsintehtyjä ja yksityiskohtaisia taikasauvoja Harry Potter -sarjan tyyliin sekä ylläpitää cosplayteemaista blogia.

Pakettiriisi ja Spinozii

Pöydästämme löydät printtejä, tarroja, pinssejä ja alkuperäisiä töitä eri pelisarjoista kuten Overwatch, Resident Evil ja Silent Hill. Fanitaidetta muista myös. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Lankataikaa

Meiltä löydät söpöjä amigurumeja, elegantteja kanzasheja ja muita ihastuttavia tapoja koristaa itsesi ja kotisi.

Raine “Riähkä” Rysä ja Iida ”Damatris” Reitti

Raine ”Riähkä” Rysä: Myyn kortteja, julisteita sekä muita printtituotteita. Niiden aiheet sisältävät lähinnä omiin tarinoihini liittyviä kuvituksia, mutta mukaan mahtuu myös jonkin verran videopeleihin, animeen sekä pod casteihin liittyvää fanitaidetta.

Iida ”Damatris” Reitti: Myyn useita erilaisia queer omakustannesarjakuvia, jotka liikkuvat norjalaisesta mytologiasta lainaavasta draama fantasiasta aina kauhukomediaan zombina olemisesta. Pöydältä löytyy lisäksi useita originaaliprinttejä. Lisäksi mukaan mahtuukin myös teoksia esim. The Adventure Zonesta sekä Voltron: Legendary Defenderistä. Tarjontani onkin siis suunnattu sarjakuvien, printtien sekä magneettien ystäville.

Ana Pipola

Pipolan pöydästä löydät kohta jo klassikoksi muodostuvat coni-pipot, pokkuroija-apurit sekä valikoiman erilaisia tarroja. Tervetuloa moikkaamaan pisteelle!

Aino Korpinen

Eläinaiheita ja yksityiskohtia! Myyn originaalitaidettani printtien, pienlehtien sekä postikorttien muodossa. Lisäksi pöydältä löytyy laaja valikoima puisia pinssikoruja, kangastuotteita, avaimenperiä ja tarroja.