Ohjelma

Popcult Nights tarjoilee illan aikana monipuolista ohjelmaa räjähtävistä live-esityksistä karaokeen. Alta löydät tietoa kaikista tähän mennessä julkaistuista esiintyjistä. Karaokesta löytyy lisätietoa täältä!

Nightsissa nähdään myös "You Caught My Eye" -pukukisa, jossa juuri sinä voit päästää luovuutesi valloilleen! Kilpailuun voi osallistua millä tahansa asukokonaisuudella, edes taivas ei ole rajana! Olipa tyylisi sitten nostalgisen retro, tulevaisuuteen suuntautunut sci-fi tai jotain ihan muuta, anna persoonallisuutesi loistaa. Lue lisää pukukisasta täällä!

Tutustu illan esiintyjiin:

XILED

Hei! Me olemme Bianka ja Jade k-pop projektiryhmästä nimeltä XILED.

Tulemme erilaisista tanssitaustoista ja olemme yli vuoden aikana kasvaneet yhteen kyseisen lajin parissa.

XILED on helsinkiläinen tanssiryhmä, jonka tarkoituksena on järjestää monenlaisia k-pop projekteja erilaisilla kokoonpanoilla. Meneillään olevien projektien pääpaino on poikaryhmien kappaleissa ja koreografioissa, kuten meidänkin esitys tulee olemaan POPCULTin lavalla! Luvassa on ainutlaatuinen esitys, joka tulee sykähdyttämään intohimoisella kappaleellaan ja rytmikkäillä liikkeillä karismaattisen kaksikon myötä.

Instagram: projectxiled

Kariana Grandi

Kariana Grandi alkoi toivon pilkkeenä yksinäisen astronautin silmäkulmassa. Laululeikkejä punkkareille, vaatevaihtoja Lahden lavoille tai hämmennystä polttareihin... tämä täti on kotonaan missä vain. Kuumaliima, tekoäly, nörttikulttuurit ja käännösiskelmä maustavat hänen pillimehuaan.

Kaksi totuutta ja valhe Karianasta:

  • Hänet on nähty Helsingin Kaupunginteatterin lavalla
  • Hän opettaa maalausta
  • Hänen debyyttinsä oli Helsingin Työväenopiston Drag-kurssilla

Instagram: karianagrandi

3xDMG

3xDMG on Tampereella keväällä 2022 muodostettu videopelimusiikkiin erikoistunut bändi. Oman esikoisdemon lisäksi bändi soittaa covereita suosituista ja vähemmän suosituista videopeleistä sekä animesta. Luvassa on sähkökitaroiden ja 8bit-sulosointujen täyteinen keikka tanssittavaa ja hypittävää musiikkia.

Instagram: 3xdmg

DJ TerminaDoll

DJ TerminaDoll kutsuu kaikki matkaajat eri ulottuvuuksista sateenkaarivaloihin tanssimaan! Tämä taikatyttöterminaattori tulevaisuudesta tuo mukanaan kattauksen jalat hyytelöivistä reivibiiseistä videopeleistä tuttuun musaan ja K-popista Euroviisuihin unohtamatta glitterintäyteistä yliannostusta girl poweria!

Instagram: ulottuvuusmatkat

DJ Kehveli

DJ Kehveli ottaa Popcult Nightsin lavan haltuun energisellä setillä täynnä elokuva-, sarja- ja videopelimusiikki remixejä. Hyppää siis mukaan bilettämään Kehvelin kanssa tanssilattialle, joka on tosiaankin isompi kuin miltä ulkoapäin näyttää. Setin aikana vaelletaan eri genrejen mystisissä maisemissa kaukaisista galakseista aina Temerian villeihin laaksoihin asti. Kehveli on conskenen iltabileistä tuttu DJ ja keikkojen lisäksi hän on mukana järjestämässä Desuconin iltabileitä, Ropeconin Discolarppia ja omia OsKillations-bileitä.

Instagram: djkehveli

No Hero

No Hero on suureen suosioon noussut 23 -vuotias Hard Dance artisti Turun seudulta ja tämän hetken Suomen suurin UK ja Happy Hardcore scenen edustaja. Jo ensimmäisestä julkaisusta lähtien 2021 loppupuolella hän on saanut paljon tukea genren ulkomaalaisilta tuottajilta kuten Quickdrop, Technikore ja S3RL sekä päässyt myös tekemään näiden kanssa yhteistyötä. Tämän lisäksi hän on myös saavuttanut yli 100 tuhatta kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa useaan otteeseen. No Hero painostaa tuotannossaan erityisesti nostalgista henkeä, modernilla Hard Dance vivahteella, josta energiaa ei puutu.

Instagram: officialnohero