Popcult Nights 2018

Popcult Nights palaa Helsingin yöhön!

Tule viettämään elokuun viimeistä iltaa popkulttuuriklubilla! Perjantaina 31.8. Bar Loosessa järjestettävä Popcult Nights tarjoaa sekä rennon illan että mahdollisuuden rokata tanssilattiaa popkulttuurin hengessä.

Liput Popcult Nightsiin voi ostaa täältä. Aiemmista vuosista poiketen lippuja on myynnissä rajallinen määrä, 200 kappaletta, joten kannattaa toimia nopeasti! Lipun hinta on 8 € sisältäen narikan.

Pukukoodi Popcult Nightsiin on vapaa, cosplaysta glitteriin. Huomioithan kuitenkin, että paikalle ei kannata saapua herkästi rikkoutuvassa tai paljoa tilaa vievässä asussa. Propit suosittelemme jättämään kotiin. Popcult Nightsille varattu tila sijaitsee Bar Loosen alakerrassa, joten otathan huomioon myös portaissa kävelyn. Valitettavasti tapahtuma on esteellinen, sillä alakertaan pääsee vain portaita pitkin.

Popcult Nightsin oma ohjelma Bar Loosessa päättyy klo 24. Puolen yön jälkeen Bar Loosen oma DJ aloittaa soiton, ja alakerta avataan myös baarin muille asiakkaille. Meno Bar Loosessa jatkuu aina klo 05 saakka, joten iltaa baarissa saa jatkaa halutessaan aamuun asti.

Popcult Nightsin virallinen hashtagi somessa on #popcultnights

Popcult Nights 2018
Bar Loose (Annankatu 21, Helsinki)
Tapahtuman on K-18
Ovet aukeavat klo 20

Liput: https://kompassi.eu/events/popcultnights2018