Popcult Nights 2018

Popcult Nights palaa Helsingin yöhön!

Kiitos kaikille Popcult Nightsin kävijöille! Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä niin kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumistamme.

Tule viettämään elokuun viimeistä iltaa popkulttuuriklubilla! Perjantaina 31.8. Bar Loosessa järjestettävä Popcult Nights tarjoaa sekä rennon illan että mahdollisuuden rokata tanssilattiaa popkulttuurin hengessä.

Aiemmista vuosista poiketen lippuja on myynnissä rajallinen määrä, 200 kappaletta, joten kannattaa toimia nopeasti! Lipun hinta on 8 € sisältäen narikan.

Pukukoodi Popcult Nightsiin on vapaa, cosplaysta glitteriin. Huomioithan kuitenkin, että paikalle ei kannata saapua herkästi rikkoutuvassa tai paljoa tilaa vievässä asussa. Propit suosittelemme jättämään kotiin. Popcult Nightsille varattu tila sijaitsee Bar Loosen alakerrassa, joten otathan huomioon myös portaissa kävelyn. Valitettavasti tapahtuma on esteellinen, sillä alakertaan pääsee vain portaita pitkin.

Popcult Nightsin ovet aukeavat klo 20 ja tapahtuma päättyy klo 24. Puolen yön jälkeen Bar Loosen oma DJ aloittaa soiton, ja alakerta avataan myös baarin muille asiakkaille. Meno Bar Loosessa jatkuu aina klo 05 saakka, joten iltaa baarissa saa jatkaa halutessaan aamuun asti. Tapahtuma on K-18.

Popcult Nightsin virallinen hashtagi somessa on #popcultnights

Tapahtumapaikka

Popcult Nightsin paikkana toimii Bar Loose, joka sijaitsee osoitteessa Annankatu 21. Rautatieasemalta matka taittuu jalan noin 10 minuutissa ja Kampista 5 minuutissa. Lisäksi raitiovaunut 7 & 9 pysähtyvät Kampissa Simonkadulla.