Ohjel­matyyp­it

Popcult Day’‘ssa on monenlaista ohjelmaa, yleisimmät tyypit on listattu tähän! Jos sinua kiinnostaa ohjelman tai miitin pitäminen, tutustu ohjelmahakuun!

Puheohjelma

Tule kuulemaan kun fanit kertovat omista lempijutuistaan ja intohimon kohteistaan. Puheohjelmiin kuuluu niin esitelmät harrastajayhdistysten toiminnasta kuin paneelikeskustelut elämäntapafanittajien syvimmistä salaisuuksista.

Miitit

Eikö kukaan ymmärrä kun siteeraat maailman parhaan tv-sarjan suosikkihahmoasi? Etkö tiedä ketään kenellä olisi sama OTP kuin sinulla? Haluaisitko ihan vain tutustua ihmisiin jotka tykkäävät samasta jutusta kuin sinä? Tule miittiin! Miiteissä voit hengata ja jutella kavereittesi kanssa fanituksesi kohteesta tai tutustua aivan uusiin ihmisiin jotka tykkäävät samasta jutusta kuin sinä!

Popcult Dayn miitit järjestetään fandomeittain. Miittejä varten on varattu muutama huone ja miittailuaikaa on yksi tunti fandomia kohden.

Työpajat ja muu ohjelma

Haluaisitko kissankorvat ja kulmahampaat? Kaipaisiko cosplay-esiintymisesi vähän hiomista? Miten fanidubbauksia tehdään? Tahdotko kokeilla jotain ihan uutta? Tässä vain esimerkkejä minkälaisiin työpajoihin ja tekemiseen voit Popcult Dayssa törmätä. Tekemistä riittää jokaiselle koko päiväksi!