Popcult Nights 2023

Popcult Nights palaa Helsingin yöhön!

Pitkän tauon jälkeen viidettä kertaa järjestettävä Popcult Nights palaa suurempana kuin koskaan. Fanikulttuurin juhlaa vietetään 21.10. Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa.

Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa populaarikulttuurin ystäville. Illan aikana Tiivistämöllä pääset nauttimaan esittävästä taiteesta, live-musiikista, tanssista, teemajuomista ja ennen kaikkea hyvästä seurasta.

Ohjelma

20.00 Ovet auki
21.00 COLLAPOP!
22.00 Kariana Grandi
22.45 Loth
23.30 HABZ
00.30 DJ Yukata
02:00 tapahtuma loppuu

Voit tutustua tarkemmin illan esiintyjiin blogissamme!

Monipuolisten esitysten ja musikkinumeroiden lisäksi Tiivistämön lämpiön puolelta löytyy koko illan jatkuva Popcult-karaoke.

Pukukoodi on tuttuun tapaan vapaa – olet siis tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Nightsissa voit jorata uusimmassa cosplay-puvussasi, hurjassa halloween-meikissä, dragissa, arkivaatteissa tai missä tahansa siltä väliltä

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa perjantaina 18.8. Kompassissa. Lipun hinta on 15€ (sisältää narikan). Tapahtuma on K-18.

Seuraa Popcultia somessa @popcultfi, niin saat tuoreimmat tiedot tapahtumasta suoraan sinulle tutusta paikasta. Popcult Nightsin virallinen hashtag somessa on #popcultnights

Tapahtumapaikka

Tiivistämö sijaitsee aivan Suvilahden sydämessä. Lähin metroasema on Kalasatamassa, mutta myös Sörnäisistä kävelee paikalle noin 10 minuutissa. Suvilahteen pääsee kätevästi myös bussilla tai kaupunkipyörällä.

Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC ja pääovella on tukeva ramppi.

Missä: Tiivistämö, Helsinki
Milloin: 21.10.2023 Pukukoodi: Vapaa
Liput: 15 € kpl, sis. narikan