Tutustu Popcult Nights 2023:n esiintyjiin

Popcult Helsinki
16.10.2023

Popcult Nightsissa on tarjolla monipuolinen ohjelmakattaus. Illan aikana nähdään esityksiä laidasta laitaan, tanssista live-musiikkiin. Lisäksi Tiivistämön lämpiön puolelta löytyy koko illan jatkuva Popcult-karaoke.

COLLAPOP!

Suosittu virtuaalinen tanssispektaakkeli COLLAPOP! nähdään nyt ensimmäistä kertaa livelavalla! COLLAPOP! x Popcult Nights on mukaansatempaava DJ-tanssishow, jossa DJ Kehveli sekä BLUFF, LUMINE, Nenuttemita ja Over the Zettai yhdistävät voimansa ja räjäyttävät tanssilattian. Tule bilettämään kanssamme populaarikulttuurista tunnettujen biisien tahtiin!

COLLAPOP! löytyy myös somesta:

Instagram: @collapoplive / @DJKehveli
YouTube: https://youtube.com/@collapoplive

Kariana Grandi

Suomen karvaisin prinsessa esittelee nyt pinkimpää puoltaan: Kariana Grandi syntyi tähden tuikkeesta yksinäisten astronauttien toivoksi. Hänessä sykkii virtuaalinen sydän, jonka voimin hän vie katsojat uskomattomalle matkalle. Karianan esityksissä yhdistyvät kesäteatteri, pop-diivat, nettimeemit ja laululeikit.

Kariana Grandi löytyy myös somesta:

Instagram: @karianagrandi
X (Twitter): @viiksimiku

Loth

Loth on alunperin orkesterimusiikin säveltäjä, joka nyt kokeilee kynsiään uudessa maailmassa tarjoillen internetin parhaat kissameemit taivutettuna trancen ja EDM:in tahtiin! Mukana originaaleja sävellyksiä ja remixejä TikTokista tutuilla soundeilla höystettynä.

Loth löytyy myös YouTubesta: https://youtube.com/@Lothshark

HotAnimeBoyz

Conien iltabileistä tuttu trio on kehittynyt kvartetiksi. Coverbändi HotAnimeBoyz tykittää ystävyyden voimalla bängeriä bängerin perään ja saa jöröimmänkin kävijän joraamaan.

HotAnimeBoyz löytyy myös somesta:

Instagram: @hotanimeboyzofficial
YouTube: @hotanimeboyz

DJ Yukata

Coniskenen pippaloista ja punaisesta yukatastaan tunnettu DJ Yukata palaa Popcultin bileisiin! Yukata tuo kovimmat anime-, peli- ja popkulttuuri bangerit Nightsin tanssilattialle!

DJ Yukata löytyy myös somesta:

Instagram: @dj_yukata
SoundCloud: https://soundcloud.com/dj-yukata