Myyjät

 1. Iina Kaikko
 2. Pihlajapaja
 3. Kuusade
 4. AlmondFeather ja Sky & Cosmos
 5. Apila Pepita
 6. Kiutiu
 7. Kiserinn
 8. Ida Juva, Mirella Baas, Nelli Långstedt
 9. Malvien
 10. Design Mne
 11. Sefie Rosenlund
 12. Shiny Lycopodium
 13. Riikka Laaksoharju, Iina Silventoinen, Siiri Viljakka & Laura Manninen
 14. nr design, Neachell, Virigus
 15. HexWiller
 16. Raine Rysä ja Sari Lähteinen
 17. Forget Me Not
 18. Ulla Thynell
 19. Dawafii ja Emi Svinhufvud
 20. Sara Honkanen ja Eve Kajander
 21. Anna Kaija
 22. Niina Keskitalo
 23. Nina Pommelin
 24. Snoorau
 25. OmmelmaNY
 26. Edeave
 27. Pyrograafikko ja Kvartsi Cosplay
 28. Niramuchu Art & Design
 29. Mirva Kontio
 30. Syssy ja Nora B
 31. Emmi Nääppä ja Nahla Photography
 32. Kalmio
 33. Si3art
 34. Illves/Jonna Lylykangas ja Tuuli Aarniala
 35. Visual Meri

Esittelyt

Iina Kaikko / SG knitting

Harrastelijaneulojan käsitöitä erilaisilla söpöillä teemoilla, kuten Totoro, Pokemon ja aina niin ihanat kissat. Myös tilaustöitä otetaan vastaan tapahtumassa. Lisää tunnelmia pääset kurkkimaan Instagrammista tililtä @sgknitting.

Pihlajapaja

Pihlajapajalta löytyy roolipelaajille mieluisia tuotteita niin itselle kuin lahjaksikin. Monipuolisiin materiaaleihin lukeutuu mm. nopat ja nahka.

Kuusade

Kuusateen takana toimii Tamperelainen artesaani, Jenna Tuomala

Käsin tekeminen on suurin rakkauteni ja rakastan käyttää monia erilaisia tekniikoita tuotteissani.

Kuusateen valikoimista löydät niin koruja, miniatyyrejä sekä kangas-, sisustus- ja paperituotteita, jotka kaikki ovat valmistettu omasta akvarellitaiteestani tai käsitöistäni https://www.kuusade.net

AlmondFeather ja Sky & Cosmos

Puupinssejä, charmeja, tarroja ja muuta pientä mukavaa. Paljon söpöjä eläinaiheita ja jonkin verran fanarttia.

Sky & Cosmos

Myyn fantastisia, eläinaiheisia tarroja, joihin kuuluu marjatiput, sääkissat ja kukkapuput.

Apila Pepita

Apila Pepita on Savosta kotoisin oleva sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Jouluisella Taidekujalla on myynnissä Apilan värikkäitä ja supersöpöjä teoksia eläin- ja fantasia-aiheista.

Apila tekee teoksiaan intersektionaalisen feministin näkökulmasta, kyseenalaistan stereotypisia kuvauksia ja pyrkien positiivisiin ja moninaisiin kuvauksiin. Apilan sarjakuvissa yleisiä aiheita ovat feminismi, queer teemat ja mielenterveys. Apilalta myynnissä MOSSDASH (2016) sarjakuvakirjaa sekä Rikkinäisen mielen kuvat (2017, Suuri Kurpitsa) sarjakuva-antologiaa.

Kiserinn

Hei! Olen Tamperelainen arkkitehtiopiskelija joka pitää erityisesti söpöjen asioiden piirtelystä. Pöydältäni löytyy mm. postikortteja, tarrasettejä ja erikokoisia printtejä sekä pieniä käyttötavaroita kuten avaimenperiä, avainnauhoja ja washiteippejä. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin!

Mirella Aurora Baas

Mirella Aurora Baas rakastaa kasveja, magiaa, avaruutta ja vaporwavea, ja se näkyy myös hänen töissään. Mirellan taidekujapöydästä löydät erilaisia postikortteja, tarroja ja zinejä. Tervetuloa!

Kiutiu

Pöydästäni löytyy pikkulaukkuja ja pussukoita, hiusasusteita ja koruja niin jouluun kuin muihinkin tilanteisiin. Teemana ovat söpöt eläimet, pitsit ja kimallus. Värikästä, koristeellista ja persoonallista asustetta kaikenikäisille. Hyödynnän töissäni uusia ja vanhoja materiaaleja.

Löydät minut Instagramista nimellä kiutiu_by_saria

Nelli Långsted

Olen helsinkiläinen graafikko, jota inspiroi luonto ja kaikki kauniit sekä fantastiset asiat. Rakastan erityisesti lintuja ja kissoja. Pöydästäni löytyy vesiväreillä ja akryyleillä tehtyjä printtejä metallisilla somisteilla sekä Pokemon-tarroja.

Malvien

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja, jotka on valmistettu söpöistä japanilaisista ja eteläkorealaisista puuvillaprinttikankaista. Pöydältäni löydät myös perinteisellä japanilaisella tekniikalla toteutettuja tsumami kanzashi -hiuskoristeita

Design Mne

Design Mnen visiona on antaa tilaa jokaisen omalle mielikuvitukselle ja puhutella heitä yksilöllisesti. Tähän tähtään leikittelemällä muodoilla ja väreillä luoden jotain minimalista ja kaunista sekä nimeämällä tuotteet numeroin. - Tia M

Sefie Rosenlund

Sefie on digitaiteen harrastaja, joka pyrkii töissään rouheaan, maalaukselliseen jälkeen. Spefi ja videopelit ovat sydäntä lähellä, ja se näkyy myös töiden aiheissa. Sefien pöydältä löytyy printtien ja postikorttien lisäksi myös tarroja ja magneetteja

Shiny Lycopodium

Shiny Lycopodium tarjoaa unikkeja käsintehtyjä heijastavia asusteita, jotka ovat paitsi kauniita myös - varsin kirjaimellisesti - loistavia. Näiden erilaisten rusettien, hiuskukkien ja rintakorujen lisäksi pöydästä löytyy hieman myös käsinaskarreltuja kortteja

Riikka Laaksoharju, Iina Silventoinen, Siiri Viljakka & Laura Manninen

Tyylillisesti moninainen ryhmämme tuo pöytään taideprinttejä, postikortteja, pienlehtiä, pinssejä, puuvanerikoruja sekä käsitöitä.

nr design

Olen keväällä valmistunut graafinen suunnittelija sekä sarjakuvaharrastelija Kiteeltä. Taidekujalla myyn monipuolisesti fanitaidetta sekä luontoaiheisia omia töitä. Minun puoleltani pöytää löydät söpöjä eläimiä charmien, pinssien, korttien ja tarrojen muodossa sekä printtejä mm. Steven Universesta, Harry Potterista ja merenneidoista.

Neachell

Väsyttääkö pitkä kaamos? Niin meitäkin! Tule pöydällemme tsekkaamaan yleishyödyllisiä printtejä, orgaanisia koruja, jouluisia kortteja ja värikkäitä charmeja, sekä erilaisia suloisia pinssivaihtoehtoja - kohtaaminen piristäköön talvihämärissä.

HexWiller

HEXWILLER on helsinkiläinen sarjakuvaduo, joka myy zineä ja genrefiktion innoittamia tuotteita kuten pinssejä, tarroja ja kangaskasseja. Heidän työnsä ammentaa aiheita feminismistä, populaarikulttuurista ja teknologiasta.

Tšopottau

Luonto on lähellä Tšopottau -tiimin sydäntä ja se näkyy niin töiden aiheissa, kuin niiden valmistuksessakin. Korteissa, tarroissa sekä pinsseissä seikkailee kaikenkarvaista metsän väkeä ja löytyypä pöydältämme myös vintagekankaista valmistettuja pannumyssyjä sekä kierrätysmateriaaleista uuden elämän saaneita t-paitoja.

Forget Me Not

Pöydältä löydät erilaisia käsintehtyjä ekotuotteita kuten shampoopaloja, virkattuja vanulappuja ja soijavahakynttilöitä sekä muita kukka-aiheisia lahjaideoita koruista kortteihin. Tutustu tuotteisiin:
https://www.etsy.com/shop/ForgetMeNotFinland

Ulla Thynell

Kuvitustaiteilija ja graafikko, jolta voi ostaa tunnelmallisia taide- ja värityskirjoja, kalentereita, postikortteja sekä printtejä.

Dawafii ja Emi Svinhufvud

Dawafii on helsinkiläinen painotekniikan ja median opiskelija, jonka karkinsävyisten kuvitusten pääosassa ovat pyöreät tytöt, eläimet ja nettikulttuuri.

Tuotteisiin kuuluu erilaisia painotuotteita (esim. printtejä, tarroja & vihkoja) ja avaimenperiä, kasseja ja koruja.

Emi Svinhufvud ”EMi Baka” on taiteilija Tuusulasta. Hänen töissään näkyy useiden eri tekniikoiden sekoituksia ja hän pitää erityisesti traditionaalisesta taiteesta. Printtien lisäksi EMi myy erilaisia käsitöitä kuten koruja ja kangaskasseja.

Sara Honkanen ja Eve Kajander

Sara Honkanen ja Eve Kajander kuuluvat Erittäin salaiseen tissimerenneitoseuraan, joka on feministinen sarjistaiteilijakollektiivi. Myynnissä on kuratoitu valikoima Tissimerenneitoseuran sarjakuvia ja muita tuotteita sekä joulun kunniaksi niin perinteisiä joulukortteja kuin myös pikkutuhmiakin! Lisäksi tarjolla on hauskoja koira- ja dinokuosisia keittiöpyyhkeitä.

Anna Kaija

Pöydästäni löydät kirjoja, jotka eivät ole kivijalkakauppojen tarjonnassa. Kristallin lapset -fantasiasarjassa pääosaa näyttelevät nuoret naiset, joiden kanssa pääset seikkailemaan halki Nemurian maailman. Kahden naisen välinen paranormaali romanssi Missä sydän on sijoittunut Möllärimestari 2019 -kilpailussa 2. sijalle romaanien sarjassa. Lisäksi tarjolla on aikuisille suunnattu novellikokoelma Salainen liljatarha.

Niina Keskitalo

Teen harrastuksena mm. taidenukkeja ja pöydältäni löytyykin kaiken näköisiä ja kokoisia otuksia adoptoitavaksi. Erityisesti lohikäärmeiden teko on hauskaa. Lisäksi pöydältäni löytyy tekemiäni pieniä patsaita ja avaimenperiä.

Nina Pommelin

Olen tamperelainen taitelija, ja teokseni ovat pääasiassa eläin-, fantasia- ja luontoteemaisia. Teen monipuolisesti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema sekä suomalainen eläinmytologia. Tekniikkani vaihtelee digitaalisesta traditionaaliin, mutta enimmäkseen työskentelen vesiväreillä ja musteilla.

Pöydältäni löydät monenlaisia printtejä ja julisteita, postikortteja ja kirjanmerkkejä, omakustanteisia taidekirjoja kuten realistisia Pokemon-kuvituksiani sekä originaaleja vesivärimaalauksia.

Snoorau

Pastellisen pehmeää taidetta, kehopositiivisuutta ja söpöjä hirviötyttöjä!

Pöydältäni löydät muun muassa puisia pinssejä, printtejä, kortteja, charmeja, sekä originaali taidetöitä.

OmmelmaNY

Helsinkiläisen modistiopiskelija Ida Savolaisen pyörittämä Nuori Yrittäjä-yritys.

Myyntiin tulossa muun muassa Lazer Dinos-mallistoni eli laserleikattuja korvakoruja, sekä kierrätysnahasta tehtyjä laukkuja! Materiaaleja valitessa yritän aina valita mahdollisimman ympäristöystävällisiä materiaaleja, siksi käytänkin kierrätettyjä materiaaleja aina kun voin. Lazer Dinos-mallistossa halusin tuoda esille käyttämäni vanerin kauniin puisen pinnan, sekä hiukkasen väriä kaamoksen keskelle!

Edeave

Pöydältäni löytyy anime- ja peliaiheista fanarttia ja originaaliprinttejä, charmeja, emalipinssejä sekä muita oheistuotteita. Tervetuloa tutustumaan

Niramuchu Art & Design

Söpöjä eläimiä ja synkempiä luontoaiheita! Vuoden 2019 tammikuussa perustettu yhden naisen taideyritys, jonka päämääränä on suunnitella tuotteita ja teoksia vaihtoehtomuodin ja populaarikulttuurin edustajille. Valikoimasta löytyy koruja, avaimenperiä, t-paitoja ja kangaskasseja, sekä tietysti perinteisiä taideprinttejä.

Lisää kuvia löytyy instagramista: @niramuchuart

Tuotteita pääsee selaamaan nettikaupasta: https://holvi.com/shop/niramuchuart/

Syssy

Olen kuva-artesaani Espoosta. Myytävänä minulla on eläinaiheisia postikortteja, tarroja, printtejä sekä muuta pientä tavaraa.

Nora B.

Olen Espoossa asusteleva kuvittaja, jonka tekeminen painottuu fantasia ja eläinaiheisiin. Myyn jouluisten korttien lisäksi originaalia taidetta kortteina ja tarroina. Lisäksi pöydästä löytyy somia kissakorviksia, peilejä, pinssejä, kirjanmerkkejä ja tarroja.

Emmi Nääppä

Myyn tarroja, kortteja, julisteita ja sarjakuvaa. Tuotteissani esiintyy söpöjä eläimiä ja pehmoleluja.

Nahla Photography

Multa saa postikortteja, jotka eivät ole täysin suoranaisesti jouluisia mutta jouluun sopivia. Lisäksi tulossa tarroja. Mukana myös Sapun pienyrityksen käsintehtyjä saippuoita, jotka sopivat lahjaksi tai itsensä hemmotteluun

Kalmio

Kalmio valmistaa hattuja, hiuskoristeita sekä muita asusteita mahdollisimman usein kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Tyyli on runollista ja nostalgiasta ammentavaa, gootti- ja lolita-estetiikkaan nojaavaa, sekä ajatonta kauneutta tavoittelevaa.

Si3art

I'm an artist from Estonia, mostly working with traditional mediums and at my table you can find some watercolor artworks, stickers, wooden charms and handmade small fantasy artdolls.

Illves/Jonna Lylykangas ja Tuuli Aarniala

Illves rakastaa kaikkea suloista sekä karmivaa, joka heijastuu muotoilumme estetiikassa.

Tavoitteenamme on tehdä korkealuokkaisia vaatteita ja koruja kuvituksistamme ja veistoksistamme, jotka ihastuttavat meitä, ja joista voimme olla ylpeitä.

Me olemme kahden ihmisen intohimoprojekti, ja erikoistumme vaihtoehtoismuotiin mukaanlukien Lolita, Fairy Kei ja Yamikawaii

Visual Meri

Helsinkiläisen yhden naisen yritys, jonka valikoimista löydät mm. puisia luontoaiheisia avaimenperiä, eläinaiheisia tarroja hologrammein koristeltuna, taideprinttejä, sekä kangaskasseja.

Pakkausmateriaaleistamme et löydä muovia ja pyrimme mahdollisimman paljon hyödyntämään kierrätettäviä vaihtoehtoja tuotteissamme.

Tutustu tuotteisiin ja yritykseen:
https://holvi.com/shop/visualmeri/
www.visualmeri.com