Tervetuloa Popcultiin! – saa­pumiso­hjeet ja tietoa tapah­tuma­paikas­ta

Popcult Helsinki
13.05.2024

Popcult Day ja Nights -tapahtumat jo tämän viikon lauantaina! Tästä postauksesta löydät hyödyllistä tietoa tapahtumapaikasta ja sinne saapumisesta.

Popcult Day (klo 11:00 - 19:00) levittäytyy kolmeen eri rakennukseen Suvilahden alueella. Käytössämme ovat Tiivistämö lämpiöineen, Cirkon Maneesisali ja Esitystaiteen Keskus eli "Eskus". Popcult Nights (Klo 20:30 - 03:00) iltatapahtuman käytössä on Tiivistämö lämpiöineen.

Tiivistämöllä nähdään kunniavierasohjelmat ja iltabileet, eli Nights. Päivällä lämpiössä sijaitseva kahvila on avoin kävijöille myös ilman tapahtuman ranneketta.

Ohjelmasalit 1-5 sijaitsevat Eskuksessa, eli sieltä löydät puheohjelman, miitit ja yhdistyspöydät.

Cirkon Maneesisalissa sijaitsee kaikille avoin taidekuja. Mukana on niin uusia myyjiä, kuin jo taidekujaveteraaneina tunnettuja artesaaneja. Paikalla on myös teemaan sopivien yritysten myyntipöytiä. Tule tekemään löytöjä ja tue itsenäisiä taiteilijoita sekä pienyrityksiä!

Tapahtumapaikkaan nähden lähin metroasema on Kalasatamassa, mutta myös Sörnäisistä kävelee paikalle noin 10 minuutissa. Suvilahteen pääsee kätevästi myös bussilla tai kaupunkipyörällä. Tapahtumapaikan läheisyydessä sijaitsee kauppakeskus Redi, josta löytyy monipuolinen kattaus ravintoloita, useampi ruokakauppa ja paljon muuta! Osa Redin ravintoloista tarjoaa erilaisia alennuksia popcultin kävijöille, kannattaa siis vilauttaa ranneketta tai badgea kun menet ruokailemaan!

Reittiopasta ja Google Mapsin kaltaisia karttasovelluksia käytettäessä suosittelemme laittamaan kohteeksi Tiivistämön (osoite: Kaasutehtaankatu 1, Helsinki). Tiivistämö sijaitsee tapahtumatilojen keskiössä ja esimerkiksi infon sekä narikan löydät Tiivistämön aulasta.

Pysäköinti on mahdollista Suvilahden alueella, myös lähellä olevassa Redin kauppakeskuksessa on hyvin parkkitilaa.

Lisätietoa pysäköinnistä Suvilahden alueella: https://www.suvilahti.fi/fi/ota-yhteytta

Lisätietoa pysäköinnistä kauppakeskus Redissä: https://www.redi.fi/pysakointi/

Onko lippu vielä ostamatta? Suuntaa lippukauppaan ja nappaa paikka sekä Daysta että Nightsista nyt!