Popcult Nights 2015

Popcult Nights palaa tulevaisuuteen!

Popcult Nights PART II on jo menneisyydessä – kiitos kaikille osallistuneille! Ilmoitamme seuraavan NIGHTS-klubin aikatauluista myöhemmin.

Vuoden 2014 kesäkuussa ensimmäistä kertaa pidetty POPCULT NIGHTS tekee nyt paluun Helsingin yöhön suurempana, hauskempana, säkenöivämpänä, paremmin järjestettynä ja kauniimpana kuin koskaan aikaisemmin. Popcult Nights PART II järjestetään 17.10.2015 Ääniwallilla Helsingissä. Lipun hinta on 5 euroa (+ 3 e narikka.) Tapahtuma on K-18.

Illan aloittaa lempeä POP QUIZ, pubivisa, jossa scifi-, fantasia-, fandom- ja muu nörttitietämys pannaan koetukselle. Paras joukkue palkitaan iloisesti!

Luvassa on myös fandom-pöytiä: löydä helposti omat samasta asiasta kiinnostuneet uudet ja vanhat ystävät ja nauti heidän kanssaan mukillinen nestemäistä leipää tai muuta itsellesi maistuvaa virvoketta. Päätämme pöytien aiheet Facebook-palautteen tykkäysarmageddonin perusteella – tästä lisätietoa hieman myöhemmin.

Yön musiikillisesta annista vastaa Popcult Helsingin iltabileissä 2015 conikansan hurmannut DJ MAKAKI, jota ei pelota hemmotella yleisöä peleistä, elokuvista ja tv-sarjoista tutulla musiikilla. Tyylillisesti soitettavaa löytyy 70-luvun discosta 2000-luvun EDM:ään. Täydellistä niin tanssilattialla kuin loungessakin!

Esittävänä ohjelmana Popcult Nights tarjoaa geek-burleskia, jonka esiintyjistä ja lisätiedoista kerromme myöhemmin lisää.

Ajattele Popcult Nightsia ikään kuin conien iltabileinä – lukuunottamatta raskasta edeltävää (ja seuraavaa) conipäivää! Kannustamme ihmisiä cosplayhin ja teemapukeutumiseen: arvovaltainen tuomaristomme valitsee leikkimielisesti parhaan asun. Lähestyvän Back to the Future -päivän kunniaksi tuomaristoa lämmittää erityisesti BTTF-henki ja muu aikamatkustusmeininki! Palkintona on ilmainen sisäänpääsy Popcult Helsinkiin vuonna 2016. Muista toki ottaa asussasi huomioon baari/klubi-illan aiheuttamat realiteetit.

Tule paikalle! Liput tulevat pian myyntiin Popcultin omaan nettikauppaan sekä Traconiin yhdistyspöydällemme.

Popcult Nightsin ohjelma

21.00 Ovet auki
21.30 POP QUIZ! Geek-tietovisa extraordinaire!
22.30 Fandom-pöydät (Mad Max, Game of Thrones, Mass Effect, Star Trek) + DJ Makaki.
23.45 Burleskia (Lizzie Chili, Mr. Norman Desmond) + asukilpailun voittaja.
00.30 Dj Makaki megapalooza bilelattia.
03.00 Hyvää yötä

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Popcult Nights PART II.
Ääniwalli (Pälkäneentie 13, Helsinki).
K-18.
Ovet auki klo 21.
Lipun hinta 5 euroa (narikka 3 euroa).
Facebook-tapahtuma

Äänivalli Google Mapsissa