Popcult Nights 2014

Ensimmäinen Popcult Nights on nyt takanapäin. Lue blogauksemme tapahtumasta. Ilmoitamme, kun seuraava saapuu!

13.6.2014 @ Ravintolalaiva Wäiski (Hakaniemenranta 11, Helsinki)
Ovet auki klo 21.00, kaikki ulos botskista klo 03.00
Ilta on K-18 ja sisäänpääsy maksaa 5 euroa (sis. 2,5 e pakollinen narikka.)

Tapahtuma Facebookissa

Alan harrastajat, tekijät sekä muut uteliaat – tulkaa minglaamaan ja jutskailemaan toistenne kanssa, kerratkaa vanhoiksi todetut hyvät kaskut ja luokaa alkuja uusille tarinoille. Onko illan genre sit-com, sci-fi, romanssi vai jokin muu, sen kokevat ne jotka ovat läsnä! ✌

Ravintolalaiva Wäiskin tilat mahdollistavat sekä rauhallisen keskustelun että tiiviimmän sykkeen tanssilattialla. Mitä tulee yön musiikkiin, luvassa on tv-, peli- ja elokuvamaailmasta tuttuja soundeja joiden tahdissa on mukava tampata Wäiski syvään veteen. Illan esiintyjinä upeat DJ :t Movestache ja Ensilumi!

Hall Cosplay

Cosplay-asu ei ole missään nimessä pakollinen, mutta ehdottomasti sallittu! Popcult Helsingin vastaavista koostuva pieni tuomaristo valitsee illan aikana kävijöiden joukosta parhaan asun ja tämä saa siistin palkinnon! Otathan kuitenkin huomioon tilan asettamat rajoitteet: soittoravintolaan ei kannata saapua herkästi rikkoutuvassa tai paljon tilaa vievässä asussa. Myös isot tai muuten vaaralliset propit kannattaa säästää toisia tapahtumia varten.

Mistä liput?

Ennakkolipunmyynti verkossa on päättynyt! Voit ostaa lippusi vielä tapahtuman ovella.