Scifiä Popcult Helsingissä – Star Wars, Star Trek ja Doctor Who

Johannes Siipola
17.12.2018

Huomio kaikki scifi-fanit! Oli suosikkisi sitten Star Wars, Star Trek tai Doctor Who, kevään Popcult Helsingistä löytyy sinua kiinnostavaa ohjelmaa. Tapahtumassa tullaan näkemään seuraavat scifi-aiheiset ohjelmat:

Star Wars Prequels - Tietystä Näkökulmasta

Marko Göös

Star Wars Episodit I - III eivät saaneet hyvää vastaanottoa, Etenkin Pimeän Uhka on nykyään jo suoranainen tabu josta ei vain puhuta mitään hyvää, sillä muuten on maailmankirjat sekaisin! En kuitenkaan usko että episodit I - III ansaitsevat näin rankkaa kohtelua, sillä niissä piilee mahtava tarina jota moni ei ole välttämättä edes huomannut. Tule kuuntelemaan, kun tarjoan teille uudenlaisen näkökannan Episodeihin I - III, ja kerron miksi mielestäni näiden elokuvien tulisi saada enemmän positiivista palautetta kuin ne saavat!

Queer-historia ja Star Trek

Gridcosplay ja Tiirabird Cosplay

Vasta 2010-luvulla Star Trek -canonissa nähtiin ensimmäiset avoimesti queer-yhteisöön kuuluvat hahmot. Miksi vasta silloin? Valtamedian sisältöön vaikuttivat alkuperäisen Star Trekin tuotannon aikana suurelta osin tiukka lainsäädäntö ja vallitseva ahdasmielinen asenneilmapiiri. Tule kuulemaan kuinka nämä rajoitteet vaikuttivat käytännössä alkuperäisen Star Trek -sarjan hahmoihin ja sarjan silloisen tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeään fandom-toimintaan.

Aloittelijan opas Big Finishin Doctor Who -kuunnelmiin

Venla-Maria Uutela ja Piko Seger

Jäikö viimeiset 37 kautta Doctor Whota lyhyeksi? Kaipaatko selityksiä juoniaukoille, vanhojen kumppaneiden uusia seikkailuja ja tuoreita näkökulmia tuttuihin Tohtoreihin? Meillä on ratkaisu: Doctor Who -kuunnelmat! Puhuvia pingviinejä, Ajan Herra -politiikkaa ja seikkailuja rakastettujen kumppanien kanssa: Big Finish on tuottanut Doctor Who -kuunnelmia alkuperäisnäyttelijöillä kahdenkymmenen vuoden ajan. Tervetuloa mukaan pikaiselle visiitille kuunnelmien maailmaan.

Näiden ohjelmanumeroiden lisäksi Popcultissa nähdään vuonna 2019 paljon muutakin ohjelmaa. Pidä silmäsi auki, sillä julkistamme lisää ohjelmaa pitkin kevättä. Voit tutustua jo julkaistuihin ohjelmiin ohjelma-sivulla. Muista, myös että lipunmyyntimme on auki! Hanki oma lippusi lippukaupasta .