Popcult Helsinki 15.-16.8.2020 on peruttu

Popcult Helsinki
13.05.2020

Valtioneuvosto on linjannut 22.4.2020, että kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat ovat kiellettyjä heinäkuun loppuun saakka. Olemme seuranneet Valtioneuvoston linjauksia ja suosituksia, ja tulleet coniteassa siihen tulokseen, ettei tapahtumaa kannata tänä vuonna järjestää. Kävijöidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä, emmekä pysty tässä tilanteessa takaamaan täysin riskitöntä tapahtumaa.

Käymme keskustelua Kulttuuritehdas Korjaamon kanssa Popcultin jatkosta. Mikäli tapahtumien järjestäminen on ensi vuonna turvallista, palaa Popcult Helsinki taas kesällä 2021. Mahdollisesta korvaavasta ohjelmasta, sekä ensi vuoden tapahtumasta tiedotamme somessa ja nettisivuilla myöhemmin.

Tapahtumaan jo lipun ostaneilla on oikeus säilyttää lippunsa vuoden 2021 tapahtumaa varten. Tilauksen voi myös peruuttaa ja palautamme lipun täyden hinnan. Mikäli haluat peruuttaa ostamasi lipun, otathan yhteyttä lipunmyyntivastaavaan [email protected].

Kaikkiin jotka ovat jo hakeneet tai ilmoittautuneet Popcult Helsinki 2020 -tapahtumaan ollaan yhteydessä mahdollisimman pian. Mikäli yhteydenottoa ei kuulu tai sinulla on kysyttävää, ota vastaaviin yhteyttä.

Työvoima: [email protected]
Ohjelma: [email protected]
Myyntipöydät/Sponsorit: [email protected]