Kun­ni­avieraski­maraa Popcultissa!

Sofia Flinck
05.04.2016

Popcult Helsinki häämöttää jo aivan nurkan takana! Kävijämme ovat eläneet jännityksessä jo pitkään, sillä Popcultin kunniavieraat ovat olleet tarkoin varjeltu salaisuus. Nyt on kuitenkin aika palkita odottavat, sillä tässä tulevat Popcultin kunniavieraat!

Mari Riikonen

Mari on ehtinyt tehdä kaikenlaista uransa aikana. Hän on ohjannut ja kääntänyt, mutta myös castannut rooleja. Lisäksi hän on toiminut adaptoijana, lauluohjaajana ja jopa laulajana, sekä antanut äänensä äänikirjoille.

Joku saattaa tuntea Marin myös dubbauksen maailmasta; hän on nimittäin ääninäytellyt mm. erästä Pokémonin rakettiryhmäläistä! Arvaatko, mistä hahmosta on kyse?

Ossi Ahlapuro

Ossi on tunnettu niin radiosta, teatterilavoilta kuin elokuvakankaaltakin. Parhaiten hänet ehkä tunnetaan dubbaajana, sillä Ossi on antanut äänensä monille tutuille hahmoille. Onko Kung Fu Pandan mestari Oogway tuttu? Entäpä Aristokattien Thomas? Soittaako Frollo minkäänlaisia kelloja? Voi olla, että nämä hahmot tavataan Popcultin kunniavierasohjelmassa!

Kunniavieraita voit Popcultissa tavata sunnuntaina ensin haastatteluohjelman ja sen jälkeen nimmaritilaisuuden ohessa. Haastatteluohjelmassa molemmat kunniavieraat vastailevat kysymyksiin työstään ja pääsevät jakamaan tarinoita mm. ääninäyttelyn maailmasta. Myöhemmin sunnuntaina kunniavieraat jakavat nimikirjoituksia – tule tapaamaan vieraita ja hakemaan oma nimmarisi!

Nuo liekit! #frollo #popcultfi

A photo posted by Popcult Helsinki (@popcultfi) on

Tiesikö tämä Popcult Helsinki 2015 -cossaaja, kuka tulee tänä vuonna kunniavieraaksi?