Haemme os­al­lis­tavaa ohjelmaa!

Popcult Helsinki
15.02.2024
Kuvassa tunnelmia vuodelta 2015. "Taas kerran aikahyppy tee!" -työpajassa opeteltiin tanssiaskeleita Time Warp biisin tahtiin.
Valokuva
Mira Strengell | Popcult Helsinki 2015

Ohjelmahaku Popcult Day 2024 -tapahtumaan on yhä auki ja kaipaamme lisää osallistavaa ohjelmaa. Etsimme monipuolisia, yleisöä aktivoivia ohjelmanumeroita, joista osallistujat voivat nauttia ja mahdollisesti osallistua itsekin mukaan. Onko sinulla loistava idea työpajasta, miitistä tai muusta kävijöita aktivoivasta ohjelmasta?

Kaikenlainen ohjelma on tervetullutta – olipa kyseessä videopeliturnaus, pöytäroolipeli, sarjakuvapiirtämisen työpaja, esitys, kirjallisuuskeskustelu, odottemitan oppitunti tai mikä tahansa muu luova tai viihdyttävä aktiviteetti, joka saa osallistujat innostumaan ja osallistumaan. Tavoitteenamme on tarjota tapahtumassamme kivaa ohjelmaa, jossa jokainen voi kokeilla, nähdä ja tehdä jotain uutta ja hauskaa.

Lähetä ohjelmaehdotuksesi heti sähköpostitse osoitteeseen [email protected]!

Otamme vastaan kaikki ehdotukset innolla. Ohjelmahaku on avoinna vielä 25.2.2024. Voit lähettää ehdotuksesi, sekä mahdolliset kysymykset osoitteeseen [email protected]