Pidätkö an­i­maa­tioista?

Satu Rajala
15.04.2015

Sitten sinua voisi kiinnostaa nämä seuraavat Popcultin ohjelmat! Lisää omat suosikkiohjelmasi listaan sivulla https://popcult.fi/helsinki-2015/ohjelma, suosikit saa myöhemmin myös mobiiliapplikaatioon!

Pidätkin sitten vanhoista nostalgia-animaatioista, uudenajan animaatioista tai sitten animesta, meiltä löytyy sinulle ohjelmaa!

Kuuluiko lapsuuteesi Alfred J. Kwak, lauloitko Matka maailman ympäri 80 -päivässä tunnaria kyllästymiseen asti (allekirjoittanut osasi vain ”minä olen prinsessaaa” -kohdan), selvititkö rikoksia yhdessä Nikke Knattertonin kanssa? Tule kuuntelemaan näistä sarjoista tuttua ääninäyttelijää, Jarmo Koskea, kunniavierasohjelmissamme ”Kunniavierasshow: Jarmo Koski” ja ”Jarmo Koski Q&A.” Kuuntele Kosken ääntä ja anna lapsuuden muistojen palata mieleesi...

Oletko aina pitänyt Disneyn animaatioklassikoista, mutta haluaisit nyt syventyä niihin tarkemmin? Tule kuuntelemaan ”Naiskuva Disneyn klassikoissa” -ohjelmaa!

Katsoitko nuorempana (ja nykyään) muutakin kuin vain Disneyn klassikkoja? Jouduitko aina tinkaamaan kavereillesi, ettei Anastasia ole Disneyn elokuva? Jos pidät mm. Peukalo-Liisa, Peikko Keskuspuistossa ja Maa aikojen alussa -animaatioista, sinulle sopiva ohjelma on ”Viiksiä ja traumoja – Don Bluthin elokuvat”!

Jos anime on kuitenkin sinulle lähinnä sydäntä, tule kuuntelemaan ”Sailor Moon Crystal - Miten meni noin niinku omasta mielestä?” ja ”Legendaariset Pokémonit Arceusista Zygardeen” -ohjelmia tai katsomaan animea viihdehuoneeseemme, jossa näytämme myös j-draamaa.

Muita animaatioaiheista ohjelmaa meillä on How To Train Your Dragonista kertova ohjelma ”Lohnarimetaa ja tissikypäriä”, viittasankarien animaatiohistoriasta kertova ”Supersankarianimaatiot”-ohjelma ja japanilaisesta muumikulttuurista väitöskirjaa kirjoittaneen ”Muumit vielä kerran” -ohjelma.

Löydät liian monesta ohjelmasta kiinnostuneen markkinointihenkilön suosikkilistan täältä!